Çeşme'de 30. yıl kutlaması

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi ve Gönüllüleri Derneği, 30 yıllık sağlık hizmetini kutlamak için bir araya geldi. Törene katılan önde gelen isimler, gönüllülerin ve hayırseverlerin katkılarını nasıl değerlendirdi? Hastane, geçmişteki başarılarıyla geleceğe nasıl bir yön vermeyi hedefliyor? Bu anlamlı günde, sağlık alanındaki dönüşüm için neler konuşuldu? 30 yıldır sağlıkta çıtayı yükselten Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi, bu özel etkinlikle neleri hedefliyor?

Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi ve Gönüllüleri Derneği, 30. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Hastane bahçesinde düzenlenen törene, Çeşme'nin önde gelen isimleri ile gönüllüler ve hayırseverler katıldı. Etkinlik, hastanenin 30 yıllık hizmet sürecini ve gönüllülerin katkılarını onurlandıran bir atmosferde gerçekleşti.

Üst Düzey Katılım

Çeşme'de 30. yıl kutlaması

Kutlamaya, Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Çeşme Belediyesi Başkan Vekili Banu Ayhan, İzmir İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hüseyin Bozdemir, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Emin Bostancı, Hastane Başhekimi Op. Dr. Cihan Aslan, Ak Parti İlçe Başkanı Pınar Ayyıldız Özen, Sağlık Sosyal Yardım Vakfı Genel Müdürü Mustafa Subaşı, Alper Çizgenakat Hastanesi Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çizgenakat ve ailesi, ünlü besteci Garo Mafyan gibi tanınmış isimler ile birçok gönüllü ve hayırsever katıldı.

Duygusal Anlar ve Başarıların Paylaşımı

Çeşme'de 30. yıl kutlaması

Törenin açılış konuşmasını yapan Alper Çizgenakat Hastanesi Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çizgenakat, gönüllülerin hastanenin gelişimindeki katkılarını vurgularken duygusal anlar yaşandı. Ardından söz alan hastane Başhekimi Op. Dr. Cihan Aslan, hastanenin geldiği noktayı ve sağladığı hizmetleri detaylarıyla paylaştı:

“1994 yılında 50 yatak kapasitesiyle hizmete başlayan hastanemiz, bugün 125 yatak kapasitesine ulaşmıştır. 2023 yılı itibarıyla, yaz döneminde nüfusu bir milyonu aşan Çeşme’ye hizmet veren hastanemiz, yılın 12 ayı boyunca tam kapasiteyle çalışmaktadır. Bu yıl acil servisimize başvuran hasta sayısı 113.807, polikliniklerde muayene edilen hasta sayısı ise 231.364 olarak kaydedilmiştir. Ayrıca, 1.190 ameliyat gerçekleştirilmiş olup, 283 sağlık personeliyle hizmet sunmaktayız. Bu başarıda, gönüllülerimizin ve hayırseverlerimizin katkısı çok büyüktür. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum.”

Kaymakamdan Hayırseverlere Teşekkür

Çeşme'de 30. yıl kutlaması

Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, konuşmasında gönüllülerin ve hayırseverlerin hastanenin gelişimine sağladığı desteklerin önemine değindi. Özellikle hastanenin yapımına ve tıbbi cihazların temininde büyük rol oynayan bağışçılara şükranlarını sunarak, “Bu hastane, bağışçıların ve gönüllülerin özverili katkılarıyla bugünlere geldi. Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için tüm destekçilere minnettarız,” dedi.

Garo Mafyan’dan Müzikal Sürpriz

Törene renk katan bir diğer unsur ise ünlü besteci Garo Mafyan’ın piyano performansı oldu. “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısının hep birlikte söylenmesi, törendeki duygusal havayı daha da yoğunlaştırdı.

Bağışçılara Onur Plaketleri

Tören, hastanenin yapımına ve tıbbi cihazların temininde önemli katkı sağlayan bağışçılara plaket takdimiyle sona erdi. Plaket töreni sırasında hayırseverlere, sağlık hizmetlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edildi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

30 yıllık birikimiyle Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi, gönüllülerin ve hayırseverlerin desteğiyle sağlık alanındaki hizmetlerine güç katarak devam ediyor.

Bakmadan Geçme