• Haberler
  • İzmir
  • Çeşme'de 'Hayatın Anlamı Kitap Projesi' üçüncü sezonuna başladı

Çeşme'de 'Hayatın Anlamı Kitap Projesi' üçüncü sezonuna başladı

Çeşme Kaymakamlığı himayesinde düzenlenen 'Hayatın Anlamı Kitap' projesinin üçüncü sezonu, etkin bir açılışla start aldı. Kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı amaçlayan bu proje, katılımcılara neler sunuyor? Geçen sezonun başarıları ve bu yılki hedefler neler? Proje, genç nesillerin eğitimine nasıl katkı sağlamayı planlıyor?

Çeşme Kaymakamlığı himayesinde ve Arzu Güleryüz Maraşlı’nın koordinatörlüğünde yürütülen “Hayatın Anlamı Kitap” projesi, öğrenci ve öğretmenlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla üçüncü sezonuna merhaba dedi. Projenin açılışı, 1 Ekim’de Ilıca Otel’de düzenlenen bir etkinlikle gerçekleştirildi.

Etkinlikte Protokol ve Katılımcılar Bir Araya Geldi

Çeşme'de 'Hayatın Anlamı Kitap Projesi' üçüncü sezonuna başladı

Açılış programına Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Proje Koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, yazarlar, öğretmenler, öğrenciler ve basın mensupları katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Etkinliğin sunuculuğunu üstlenen Belgin Taylan, katılımcılara hoş geldin dedi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Proje Koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, kitap okumanın önemine vurgu yaptı. Maraşlı, “Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da güzel etkinlikler yapmaya devam edeceğiz. Siz değerli katılımcıları her zaman yanımızda görmek, ülkemizin geleceğine daha umutla bakmamıza vesile oluyor” şeklinde konuştu.

Kaymakam Maraşlı: “Kitap Okumak, Bilgiye Ulaşmanın Temel Yoludur”

Çeşme'de 'Hayatın Anlamı Kitap Projesi' üçüncü sezonuna başladı

Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, kitap okuma alışkanlığının önemine dikkat çekerek, “Kitap okuma sevgisini artırmak için burada olmak bizleri çok mutlu ediyor. Kitap okumak, bilgiye ulaşmanın en temel yoludur. Okuyan, merak eden gençler, ülkemiz için çözümler üreteceklerdir. Bu projede başarılı bir şekilde ilerliyoruz ve bundan gurur duyuyoruz” dedi. Maraşlı, ayrıca okullara kitap desteği sağlanmaya devam edileceğini belirtti.

Etkinlik Programı ve Katılımcıların İlgisi

Çeşme'de 'Hayatın Anlamı Kitap Projesi' üçüncü sezonuna başladı

Açılış konuşmalarının ardından, geçen sezona ait etkinliklerle ilgili bir slayt gösterimi yapıldı ve kısa bir kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Program, 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı müzisyenlerinin verdiği mini konserle devam etti. Konser, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Konserin ardından, proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, müzisyenlere çiçek takdim etti.

Çeşme'de 'Hayatın Anlamı Kitap Projesi' üçüncü sezonuna başladı

Etkinlik, yeni sezon için umut dolu ve bol okumalı bir yıl dilekleriyle sona erdi. “Hayatın Anlamı Kitap” projesi, Çeşme'deki gençler ve öğretmenler için önemli bir kaynak olmayı sürdürüyor.


 

Bakmadan Geçme