Çeşme Festivali 2024

Unutulmaz müzik festivallerinin efsanesi geri dönüyor! 13-16 Eylül'de gerçekleşecek Çeşme Festivali, '90'larda Çeşme' temasıyla nostaljiyi zirveye taşıyacak.

Çeşme Festivali, 2024 yılında unutulmaz bir temayla geri dönüyor. 1980'li ve 90'lı yıllarda ülkemizin efsane müzik festivalleri arasında yer alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Çeşme Festivali, bu yıl “90’larda Çeşme” temasıyla sevenleriyle buluşacak. Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, 13-16 Eylül tarihleri arasında, Alaçatı ve Çeşme’nin Kurtuluşu’nu da kapsayan zengin bir programla gerçekleşecek.

Festival, 15 Eylül’de Alaçatı’nın ve 16 Eylül’de Çeşme’nin Kurtuluşu kutlamaları ile birleşerek coşkulu bir atmosfer yaratacak. Dört gün boyunca katılımcılar, birbirinden özel konserlerin, söyleşilerin, çocuklara yönelik oyun atölyelerinin ve çeşitli renkli gösterilerin tadını çıkaracaklar. Festival alanı, nostaljik bir hava estiren "90'lar" ruhuyla dolup taşacak.

Etkinlik Programı:

Çeşme Festivali 2024

Yer: Çeşme Marina, Şeker Market Kavşağı
Tarih: 13 Eylül 2024, Cuma
Saat: 17.30
Çeşme Festivali 2024, her yaştan ziyaretçiye hitap eden etkinliklerle bölgeye hareket katacak. Müziğin, eğlencenin ve nostaljinin buluştuğu bu festivalde, Çeşme 90’ların büyülü atmosferine yeniden kavuşacak. 

Bakmadan Geçme