Cevdet Yılmaz'dan Menemen Belediyesi'ne ziyaret 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Buluşmaları kapsamında gerçekleştirdiği İzmir ziyaretinin son durağında Menemen Belediyesi'ni ziyaret etti.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Yılmaz'ı ilçede ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı, kadim tarihimizin ve bereketli topraklarımızın simgesi Menemen’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Varlığınızla bizleri onurlandırdınız, bu ziyaret bizim için son derece anlamlı ve kıymetlidir” dedi.

Menemen Ziyaretiyle İzmir Programı Tamamlandı

Cevdet Yılmaz'dan Menemen Belediyesi'ne ziyaret 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir’deki temasları kapsamında gerçekleştirdiği çeşitli ziyaretlerin ardından, kentteki programının finalini Menemen Belediyesi'nde yaptı. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve ilçe protokolü tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Yılmaz, Menemenlilerin yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde belediye binasına girdi. Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Yılmaz, "Gönül birliği ve kader birliği içinde yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği gibi Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Daha müreffeh ve refah bir Türkiye için el birliğiyle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Menemen'in Gelişimine Destek

Cevdet Yılmaz'dan Menemen Belediyesi'ne ziyaret 

Menemen Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi alan Cevdet Yılmaz, belediyenin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Başkan Aydın Pehlivan ile Menemen’in gelişimi ve yapılacak hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunan Yılmaz, yerel yönetimlerin merkezi hükümetle uyum içerisinde olmasının, toplumun refahı açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Başkan Pehlivan: “Devletimize ve Milletimize Layık Olmak İçin Çalışıyoruz”

Cevdet Yılmaz'dan Menemen Belediyesi'ne ziyaret 

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarı sonrası, devletimizin en önemli makamlarından biri olan Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini yürüten Sayın Cevdet Yılmaz'ı ilçemizde ağırlamak bizim için büyük bir onurdur. Ege'nin en büyük kütüphaneleri, olimpik yüzme havuzları, köprülü kavşak projeleri ve eğitime yönelik yatırımlar gibi çeşitli alanlarda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların Sayın Yılmaz tarafından beğenilmesi bizleri gururlandırdı. Bu ziyaret, yerel yönetim ve merkezi hükümet arasındaki uyumun, toplumun refahı için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Menemenli hemşehrilerimizin selamlarını ilettik” dedi.

Gençlerden Yılmaz’a Sıcak Karşılama

Cevdet Yılmaz'dan Menemen Belediyesi'ne ziyaret 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Menemen ziyaretinde, ilçenin gençlerinin gösterdiği ilgi de dikkat çekti. Yılmaz’ı sıcak bir şekilde karşılayan Menemen FK taraftarları, üzerinde adının yazılı olduğu Menemen FK forması hediye etti. Yılmaz, gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlerimizle bir araya gelmek ve onların enerjisini hissetmek bizler için çok kıymetli. Sizlerin geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel Yönetim ve Merkezi Hükümet Uyumunun Önemi

Cevdet Yılmaz'dan Menemen Belediyesi'ne ziyaret 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Menemen Belediyesi'nde gerçekleştirdiği temasların ardından, yerel yönetimlerin merkezi hükümetle uyumlu çalışmasının önemine değindi. Yılmaz, “Belediyelerimizle koordineli bir şekilde, ülkemizin dört bir yanına hizmet götürüyoruz. Menemen’de de aynı şekilde, devletimizin ve milletimizin yararına olacak projelerin hayata geçirilmesi için birlikte çalışacağız” dedi. Yılmaz’ın ziyareti, Menemen halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Bakmadan Geçme