• Haberler
  • Magazin
  • Channing Tatum ve Jenna Dewan'ın  boşanma anlaşmazlıkları 

Channing Tatum ve Jenna Dewan'ın  boşanma anlaşmazlıkları 

Channing Tatum ve Jenna Dewan ne zaman ayrıldı? Çiftin boşanma süreci neden uzadı? İkili hangi film setinde tanıştı? Boşanma anlaşmasının detayları kamuoyuna açıklandı mı?

6 yıl önce ayrılan ABD'li oyuncular Channing Tatum ve Jenna Dewan, mal paylaşımı konusundaki anlaşmazlıklarını sonunda çözüme kavuşturdu.

Channing Tatum ve Jenna Dewan, nihayet boşanma anlaşmasına vardı. 6 yıl önce ayrılan 44 yaşındaki Tatum ile 43 yaşındaki Dewan, boşanma protokolü üzerinde anlaşmaya gitti.

İkili, 2006 yılında 'Step Up' filmi setinde tanıştı, iki yıl sonra nişanlandı ve 2009'da Malibu'da evlendi. 2013'te dünyaya gelen kızları Everly şimdi 11 yaşında. Tatum ve Dewan, 9 yıllık evliliklerinin sona erdiğini Nisan 2018'de duyurdu; aynı yılın ekim ayında Dewan, Tatum'a boşanma davası açtı.

Çift, mülk paylaşımı ve Tatum'un 'Magic Mike' filminden elde ettiği kazançların paylaşımı konusunda anlaşmazlık yaşadı ve bu nedenle yıllarca boşanamadılar. Boşanma anlaşmasının detayları kamuoyuna açıklanmasa da, ikilinin bu hafta bağlayıcı bir karar imzalayarak anlaşmazlıklarını çözmeye gittiği öğrenildi. Ayrıca her ikisi de eş nafakasından feragat etti.

Her iki oyuncunun da yeni nişanlıları bulunuyor. Channing Tatum, 2021'den beri birlikte olduğu yönetmen ve oyuncu Zoe Kravitz ile nişanlı. Jenna Dewan ise Steve Kazee ile nişanlı ve bu birlikteliğinden 4 yaşında Callum adında oğlu ile haziran ayında doğan Rhiannon adında kızı var.

Bakmadan Geçme