CHP Balçova'da seçim heyecanı başlıyor

yenikiraz.com’dan Semi Tektaş’ın haberine göre, CHP Balçova ilçesinde ilçe başkanlığı seçim süreci başladı. Mevcut Başkan Murat...

CHP Balçova'da seçim heyecanı başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

yenikiraz.com’dan Semi Tektaş’ın haberine göre, CHP Balçova ilçesinde ilçe başkanlığı seçim süreci başladı. Mevcut Başkan Murat Aküzüm tekrardan aday olurken karşına rakip olarak her bir adayın çıkmadığı belirtildi. Balçova Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilen kongreye CHP İzmir İl Başkanı Şenol Arslanoğlu, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, delegeler ve çok sayıda üye katıldı. Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Aküzüm, “CHP Balçova Örgütü olarak gelen tüm sorunların çözülmesine yardımcı olduk. Bu süreç içerisinde Balçova belediye Başkanımız Fatma Çalkaya ile uyum içinde birlik ve beraberlik ilkesiyle hizmet verdik” dedi.

“İLÇE YÖNETİMİMİZİN HİZMETLERİNİ ARTIRDIK”

“CHP Balçova Örgütü olarak gelen tüm sorunların çözülmesine yardımcı olduk” diyen CHP İlçe başkanı ve adayı Murat Aküzüm, “Bu süreç içerisinde Balçova belediye Başkanımız Fatma Çalkaya ile uyum içinde birlik ve beraberlik ilkesiyle hizmet verdik. Pandemi sürecinde belediye başkanlığımızın yaptığı yardımlarda yer alınmış ve bu süreçte yönetim kurulu üyelerimizin katkısıyla Balçova’da belirlenen ihtiyaç sahipleri çocuklara, ailelere gereken her türlü ihtiyaçları karşılamak adına geceli gündüzlü çalışılmıştır. Balçova’mızda bulunan bütün sivil toplum kuruluşları defalarca ziyaret edilmiş. Bize iletilen sorun ve tavsiyeleri dinlenmiş ve çözümleri sağlanmıştır. Sıkıntılarında her daim yanlarında olunmuştur. Halkın ilçemizi ziyaretlerinde yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hazır bulunduk. Tüm üyelerimizin birlik beraberliğin sağlanması amacıyla ilçe binamızda planlanan ve büyük salonlarda birçok geniş katılımlı toplantılar düzenlenerek üyelerimizin önerileri ve tavsiyelerini aldık. Bu doğrultuda ilçe yönetimimizin hizmetlerini arttırdık” diye konuştu.

ETKİLİ BİR ÇALIŞMA SÜRECİ

Aküzüm, “Bu süreçte kadın kollarımızın maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidermek amacıyla, birçok kez kermesler düzenlenmiştir. İhtiyaç sahiplerine ihtiyaçları karşılamak üzere çalışılmış, kadın kolları başkanımızın çalışmaları doğrultusunda Balçova’da bulunan her haneye tek tek gidilerek hanede oturanlarla sohbet edilmiş, ihtiyaçları tespit edilmiş ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler sunulmuştur. Yine gençlik kollarımızın düzenlediği tüm eylem ve basın açıklaması toplantılarında yer alınmış ve geniş katılım sağlanarak gençlik şölenleri düzenlenmiştir. Hiçbir yıl aksatılmadan takvimde belirlenen tüm özel günlerde hazır olunmuş günün özeline göre eylem planları hazırlanmış ve bir kısım özel programlar ile anılmış gereği layıkıyla yapılmıştır. Birlikteliğimizin pekiştirilmesi için çevre ilçelerimizdeki Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimleriyle ilçe yönetimleri ziyaret edilmiş. Siyasi görüş alışverişinde bulunmuş tüm üyelerimizin, tüm yönetimimizin, yakın çevremizdeki yarımadadaki ilçe örgütleriyle kaynaşması sağlanmıştır. Genel merkezimizin belirlediği tüm eğitimlerimiz başarıyla yürütülmüş, üyelerimizin isteği doğrultusunda değişik konularda eğitimler planlanarak uygulanmıştır. Seçim sürecinde milletvekili adaylarımıza yönelik ilçemizde geniş çaplı miting düzenlenmiş, her bir milletvekilimizin Balçovalılar ile buluşmasını sağlamak amacıyla esnaf ziyareti, pazar yerlerinde vatandaşlarla bütünleşmesi sağlanmış ve görüşülmüştür. Yine seçim çalışmalarının planlandığı gibi gitmesi sağlanmış. Bu doğrultuda ilçemizde seçim ofisleri açılmış ve ilçemizde başarılı ve sorunsuz bir seçim süreci geçirilmiştir” açıklamasında bulundu.

Haber

“HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, “Değerli yol arkadaşlarım, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balçova’da iktidar olduğu 2004’ün üzerinden 19 yıldır geçti. Bunu hep birlikte başardık. Bu salondaki tüm yoldaşlarla başardık. Birlikte yol aldık ve 19 yıldır Balçova’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla taçlandırıyoruz. Ben hepinize yürekten teşekkür ediyorum.

Mayıs ayında bir seçim yaşadık. Çok umutluyduk. Buradaki herkes gece gündüz 24 saat kapı kapı ev ev dolaştık. Çoğumuz çocuğumuzu, eşimizi bıraktık,  mücadele ettik. Çok umutluyduk ama ne yazık ki istediğimiz sonuca ulaşamadık. Bunun birçok nedeni var. Biz yine de her 2 kişiden birinin oyunu aldık ama karşımızda sadece parti yoktu. Devletin tüm imkanları vardı, alabildiğine acımasız bir şekilde bize karşı ellerindeki her türlü imkanı kullandılar, ama ona rağmen yüzde 48 gibi bir oy aldık. Gönül isterdi iktidar olalım. Bugün bu kongreyi iktidar partisinin bir belediye başkanı olarak yapmayı çok arzu ederdim”  şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme