• Haberler
  • Gündem
  • CHP Bayraklı İlçe Örgütü: Özel'e son çağrımız! 

CHP Bayraklı İlçe Örgütü: Özel'e son çağrımız! 

Aysun Güler/Yeni İzmir- CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayının Genel Merkez tarafından ilan edilmesinin ardından CHP İlçe...

CHP Bayraklı İlçe Örgütü: Özel'e son çağrımız! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aysun Güler/Yeni İzmir- CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayının Genel Merkez tarafından ilan edilmesinin ardından CHP İlçe Örgütü Bayraklı’da bir araya geldi. CHP’den Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Songül Gök’ün sözcülüğünü yaptığı basın açıklamasında ithal aday vurgusu yapıldı.

‘‘KARŞI ÇIKIYORUZ’’

Basın açıklamasında şu ifadeler yer verildi:

Bayraklı’da her partinin kendi adayıyla seçime gideceği bir süreçte, belirlenen adayla beraber seçim riske girmiş hatta kaybedilme noktasına gelmiştir. İrfan Önal’ın ‘Kobane için sokağa’ konulu sosyal medya paylaşımları elden ele dolaşıyor. Bizleri yönetecek adayın Sezgin Tanrıkulu ve Onursal Adıgüzel’in müdahalesiyle belirlenmesine karşı çıkıyoruz.

ÖZEL’E SON ÇAĞRI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir adayları konusunda yanıltıldığı vurgusu yapılan açıklamada, ‘‘başarısız bulunarak atanmayan belediye başkanının başkan vekili olan İrfan Önal’ın başarılı bulunarak yeni aday olarak örgüte dayatılması hayatın olağan akışına ve siyaset pratiğine de aykırıdır. Çünkü başarısız olarak değerlendirilen bir belediye başkanının başkan vekilliğini yapan kişinin başarılı olması diye bir durum söz konusu olamaz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e çağrımızdır. Sizlerin Parti’de yaptığınız değişim inancıyla, yapılacak Parti Meclisi’nde anketten çıkan, Sokakta karşılığı olan ve Partimize bir oy fazla getirecek bir adayın belirlenmesini tüm partililer adına talep ediyoruz’’ dedi.

Düzenlenen basın açıklamasının ardından CHP Bayraklı İlçe Örgütü yürüyüş yaptı.

Haber

Fotoğraflar: Yeni İzmir/Turgay Kılıç

Bakmadan Geçme