• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Sadık Dinler: Gençlerimiz fikirleriyle yönetecek

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Sadık Dinler: Gençlerimiz fikirleriyle yönetecek

Gençlerin karar alma süreçlerine aktif katılımı ve gençlerin fikirlerinden faydalanmak için projeler üreterek uygulayacaklarını paylaşan Cumhuriyet...

Gençlerin karar alma süreçlerine aktif katılımı ve gençlerin fikirlerinden faydalanmak için projeler üreterek uygulayacaklarını paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Makine Mühendisi Sadık Dinler, göreve geldiklerinde gençlere yönelik uygulayacakları politikaları da açıkladı.

Adaylık sürecinde Gaziemir’de sokak sokak gezerek planlarını anlatan ve vatandaşların beklentilerini not alan Dinler, önceliğin çocuk ve gençlere verileceği vurguladı. Yerel yönetimlerin gençlerle diyalogları geliştirmesi gerektiğini, istişare alanları yaratmasının son derece kritik olduğunu belirten Dinler, “Gençlerin aktif ve danışma yoluyla karar alma süreçlerine katılımı son derece önemli. Gençlik Meclisi ve Gençlik Platformu gibi alanlarda gençlerin daha çok katılımını sağlayarak onlarla daha çok bilgi paylaşımında bulunacağız. Alınan kararlarda gençlerin de sözü olacak. İlçelerin sürdürülebilir kentsel kalkınmaya ulaşabilmesi için gençlerin temsil ettikleri konu ve bölgelerdeki bilgilerden ve yenilikçi yaklaşımlardan yararlanacağız. Gençler, Gaziemir’e hem dinamizm hem de yenilik getirecek. Gaziemir’i gençlerin aydınlık fikirleriyle yönetmeye talibiz” diye konuştu.

Belediye Bülteni 

Bakmadan Geçme