• Haberler
  • İzmir
  • CHP Gaziemir'de tek adaylı yarış: İşte liste…

CHP Gaziemir'de tek adaylı yarış: İşte liste…

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre CHP Gaziemir İlçe Kongresi başladı. Tek aday mevcut başkan Kasım...

CHP Gaziemir'de tek adaylı yarış: İşte liste…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; CHP Gaziemir İlçe Kongresi başladı. Tek aday mevcut başkan Kasım Özkan olurken seçimin blok liste yöntemi ile yapılmasına karar verildi. Delegelere seslenen CHP’li Kasım Özkan, “Her zamankinden çok daha uyanık olmak zorundayız. Bugün zapt edilemeyen tek kale CHP’dir. Emperyalizmin hedefi biziz” dedi.

Özkan, “Siyasette ben demeyiş sevmem biz demek hayat felsefemdir. Kin tutmam, kin insanın yüreğindeki en ağır yüktür. Siyasetçinin görevi farklılıkları yönetmektir. Ortak akıl vazgeçilmezimdir. Partiler canlı organizmalar gibidir, değişim süreci yaşarlar. Partimizde değişim başkalaşmadan, ödün verilmeden demokratik bir tüzük değişimine evet deriz. Toplum değişiyor biz de değişelim dersek zamanla ne ortada Cumhuriyet ne de CHP kalır. Her zamankinden çok daha uyanık olmak zorundayız. Bugün zapt edilemeyen tek kale CHP’dir. Emperyalizmin hedefi biziz” diye konuştu.

Kasım Özkan’ın listesi şu şekilde:

Haber

Bakmadan Geçme