CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Edremit ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Ziyaretlerinde CHP’nin ilçe teşkilatı ve Edremit Belediyesi'ni ziyaret eden Özel'e, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, CHP Parti Meclis Üyeleri Semra Dinçer ve Mehmet Tüm, belediye başkanları, CHP yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda partili eşlik etti.

"Baba Evimiz" Edremit'te Coşkulu Karşılama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Edremit ziyareti

Ziyaretlerine “baba evimiz” olarak nitelendirdiği CHP Edremit İlçe Başkanlığı’ndan başlayan Özgür Özel, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. İlçe Başkanlığı'nda partilileriyle bir araya gelen Özel, partinin yerel teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı ve destek mesajları verdi. Bu buluşmanın ardından Özel, partisinin 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 51 oy oranıyla kazandığı Edremit Belediyesi’ni ziyaret etti.

Zeytin Ağacı Dikimi ve Edremit Belediye Başkanı'na Övgüler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Edremit ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ile birlikte belediye binası önünde ilçenin ve barışın sembolü olarak bilinen zeytin ağacını dikti. Bu sembolik etkinlik, barışa ve yerel kalkınmaya olan bağlılıklarının bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yaptığı konuşmada, Özel'in 9 yıl önce, 29 Ağustos'ta, Grup Başkanvekili olarak Edremit’i ziyaret ettiğini hatırlatarak, "9 yıl sonra aynı gün, Genel Başkanımız olarak Edremit’te sizi ağırlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Edremitliler adına hoş geldiniz diyorum" ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'den Teşekkür ve Yeni Vaatler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Edremit ziyareti

Edremit Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitap eden CHP Lideri Özgür Özel, Edremit ve Balıkesir halkına teşekkürlerini sundu. Konuşmasında, "En son Edremit’e geldiğimde Mehmet Ertaş’a ve Balıkesir’de Ahmet Akın’a sahip çıkmanızı istemiştim. Sizlerden söz isteyip almıştım. Sözünüzü yerine getirip, her iki kişiden birinin oyuyla Edremit’te Mehmet Ertaş’ı, Balıkesir Büyükşehir'de Ahmet Akın’ı Belediye Başkanlığına getirdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özel, Edremit ve Balıkesir'in çözülmesi gereken sorunlarına da değinerek, özellikle AKP döneminde çözüme kavuşturulamayan arıtma sorununa dikkat çekti. Bu sorunun çözümünün yakın olduğunu belirten Özel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın bu konuda teminat verdiğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın vaat ettiği projeleri hayata geçirme konusunda önemli adımlar attığını da vurguladı. Özel, "Mehmet Ertaş, söz verdiği gibi 80 çocuğun yararlandığı kreşi ve halk çay bahçesini hizmete açtı. Kadına ve çocuklarımıza dokunan bu hizmet için teşekkür ediyorum. Emeklilere sahip çıkmak için gerekli adımları attı; artık Edremit’te emeklilerin yüzü daha fazla gülecek. Geçmişte belediye personelinin bizden kaynaklanmayan sıkıntıları vardı. Bu sıkıntıların tamamını ortadan kaldırdı. Edremit’in uzun süredir beklediği yol çalışmalarını tamamlıyor. Kendisini takdir ediyorum, dikkatle takip ediyorum ve bir kez daha sizlere emanet ediyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Çalışmaları Üzerine Brifing ve Anı Defteri İmzası

Konuşmaların ardından Özgür Özel, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ı makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında brifing aldı. Ziyaret sırasında Başkan Ertaş'a başarılar dileyen Özel'e, Edremitspor forması hediye edildi. Özel, Edremit Belediyesi’nin anı defterini imzaladıktan sonra ziyaret programını tamamladı.

CHP Lideri Özgür Özel, Edremit'teki temaslarının ardından Ayvalık ilçesine geçerek ziyaretlerine devam etti.

Bakmadan Geçme