CHP Genel Merkezi önünde protesto 

Doğuş Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi önünde, CHP'li belediyelerin sözlerini yerine getirmediği gerekçesiyle davullu ve zurnalı bir eylem yaptı. Partililer, 'Davul çalarız ama kimsenin hakkını çalmayız' yazılı pankart açtılar.

Doğuş Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi önünde, CHP'li belediyelerin sözlerini yerine getirmediği gerekçesiyle davullu ve zurnalı bir eylem yaptı. Partililer, "Davul çalarız ama kimsenin hakkını çalmayız" yazılı pankart açtılar.

Eyleme katılan Doğuş Partisi Genel Başkanı Mahmut Karalar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Gaziantep'te bir CHP'li ilçe belediyesinin kendilerine seçim desteği karşılığında işçi alımı yapacağına dair söz verdiğini ve bu konuda bir protokol imzaladıklarını öne sürdü. Ancak seçim sonrası bu sözlerin yerine getirilmediğini belirten Karalar, ayrıca kendilerine yönelik "Onlar çalışmayı bilmezler, gitsinler davul zurna çalsınlar" şeklinde bir yanıt aldıklarını iddia etti.

CHP Genel Merkezi Önünde protesto 

“BİZE VERİLEN SÖZLERİN TUTULMASINI İSTİYORUZ”

CHP Genel Merkezi önünde yaptığı basın açıklamasında Karalar, şunları söyledi:

"31 Mart Yerel Seçimlerinde bir protokol yapmıştık, işçiler alınacaktı. Bizleri yok görmeye çalışan bir CHP zihniyeti var. 38 tane milletvekili verdiğinde hiç kimseye itiraz etmeyen ve koltuklarını kaybeden CHP zihniyeti var. Bizlere karşı duyarsızlıklardan dolayı biz buradan Özgür Özel'e çağrıda bulunuyoruz. Bize verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz. Biz burada yalan siyaset yapmıyoruz. Biz burada halkın, çocukların, kağıt toplayan vatandaşların siyasetini yapıyoruz. Onların haklarını savunuyoruz. Davulcuların, zurnacıların haklarını savunuyoruz. Buradaki vatandaşlarımızda insandır. Onlarında yaşam hakkı vardır. Biz burada ayrımcılık olmadan herkese eşit davranılmasını istiyoruz".


 

Bakmadan Geçme