• Haberler
  • İzmir
  • CHP İzmir'de bir ilk: 29 Ekim Menemen'de kutlanacak

CHP İzmir'de bir ilk: 29 Ekim Menemen'de kutlanacak

CHP İzmir İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerini bu yıl Menemen'de yapacak. İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, tüm İzmirlileri bu anlamlı kutlamaya davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bu yıl bir ilki gerçekleştirerek CHP İzmir İl Örgütü’nün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerini Menemen’de yapacaklarını duyurdu. Aslanoğlu, Menemen’in Cumhuriyet şehidi Asteğmen Kubilay’ın memleketi olması nedeniyle törenler için en anlamlı yer olduğunu belirtti.

MENEMEN: CUMHURİYET MÜCADELESİNİN SİMGESİ

Her yıl Konak'ta Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenlerin bu yıl Menemen’e taşındığını açıklayan Aslanoğlu, “Menemen, Cumhuriyet'in ve Atatürk devrimlerine yapılan saldırılara karşı verilen mücadelenin sembol şehirlerinden biri. Bu sebeple 29 Ekim kutlamaları için en uygun yerin Menemen olduğunu düşünüyoruz. Tüm İzmirlileri 29 Ekim Salı günü saat 14.00’te Menemen Cumhuriyet Meydanı’na davet ediyorum" dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL ETKİNLİKLER

CHP İzmir İl Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı coşkusuna çocukları da dahil etmeyi ihmal etmiyor. Tören alanında çocuklar için yüz boyama standları, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram alanları kurulacak. Bu sayede, törenler aileler için de keyifli ve unutulmaz bir gün olacak.

Bakmadan Geçme