CHP İzmir'den coşkulu 30 Ağustos kutlaması

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmet anan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 'Cumhuriyet sıkı sıkıya bağlı CHP'liler olarak, Atamızın mirasına sahip çıkacak ve Cumhuriyeti daha ileri taşıyacağız' diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk heykeline çelenk bırakarak kutladı. Törene, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçe belediye başkanları, parti örgütleri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

CHP İzmir'den coşkulu 30 Ağustos kutlaması

"CUMHURİYET SEVDALILARI OLARAK DAHA AYDINLIK GÜNLERE YÜRÜYECEĞİZ"

Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi rahmetle andı. Aslanoğlu, "Cumhuriyet sıkı sıkıya bağlı CHP’liler olarak, Atamızın mirasına sahip çıkacak ve cumhuriyeti daha ileri taşıyacağız. Ekonomik kriz altında ezilen vatanımızı, daha güçlü ve demokratik bir Türkiye olarak gelecek nesillere bırakmak en büyük sorumluluğumuzdur" dedi.

CHP İzmir'den coşkulu 30 Ağustos kutlaması

"BAYRAMLARI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIMIZ GÜNLER YAKINDIR"

Konuşmasına devam eden Aslanoğlu, ülkenin yönetim sorunlarına dikkat çekti ve CHP’nin bu sorunları çözeceğine olan inancını dile getirerek “Bugün memleket, yönetemeyen bir iktidar altında sarsılıyor. Her derdin çaresi Cumhuriyet Halk Partisi'dir ve bayramları coşkuyla kutlayacağımız günler yakındır” diye ekledi.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAŞARACAĞIZ"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise konuşmasında, CHP’nin iktidara gelmesiyle ülkenin sıkıntılı durumdan kurtulacağını belirtti. Tugay, "102 yıl önce kazanılan zaferin gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetin değerlerini koruyarak, birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceğiz. İktidar olacağız ve bu ülkeyi hak, hukuk ve adaletle yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme