• Haberler
  • İzmir
  • CHP İzmir'in en yaşlı üyesine Aslanoğlu'ndan anlamlı ziyaret

CHP İzmir'in en yaşlı üyesine Aslanoğlu'ndan anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla partisinin en yaşlı üyelerine özel ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, partisinin en yaşlı üyesi olan 105 yaşındaki Nuriye Koç ve ailesini Menemen’de ziyaret etti. Bu anlamlı buluşmada Aslanoğlu’na, CHP Menemen İlçe Başkanı Hüseyin Özbey, İl Başkan Yardımcıları Gülşen Karataş Şişbacak ve Adnan Alabay ile ilçe kadın kolları üyeleri eşlik etti.

"PARTİMİZİN KÖKLERİ VE GELENEKLERİ NESİLDEN NESİLE AKTARILIYOR"

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, partinin köklü tarihine ve değerli üyelerine duyduğu saygıyı şu sözlerle ifade etti:

"Cumhuriyet Halk Partisi, 101 yaşında bir çınar. Ülkemizde, partimizin kendisinden daha yaşlı üyeleri var. Bu kıymetli üyelerimizden biri de İzmir'de yaşayan Nuriye Koç teyzemiz. Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle 105 yaşındaki üyemizi ziyaret etmek ve ailesiyle bir araya gelmek büyük mutluluktu. Partimizin güçlü kökleri ve gelenekleri, bu değerli üyelerimiz sayesinde nesilden nesile aktarılıyor"

ASLANOĞLUNA ANLAMLI HEDİYE

Aslanoğlu ayrıca, İzmir’in 30 ilçesinde en yaşlı üyelere yönelik yapılan ziyaretlerin, partinin yaşlılarına duyduğu minnettarlığın göstergesi olduğunu belirtti. Ziyaretin anısına, İl Başkanı Aslanoğlu, Nuriye Koç’a Türk bayrağı, Atatürk heykeli ve CHP logolu battaniye hediye etti. Bu sembolik hediyeler, partinin köklü değerlerine olan bağlılığı ve üyelerine duyduğu saygıyı simgeliyor.

Bakmadan Geçme