CHP İzmir sahada oy istedi

CHP Karşıyaka İlçe Örgütüyle birlikte sahaya inen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sahaya indi, Kılıçdaroğlu'na oy...

CHP İzmir sahada oy istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Karşıyaka İlçe Örgütüyle birlikte sahaya inen Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sahaya indi, Kılıçdaroğlu’na oy istedi. 28 Mayıs’a kadar ilçeyi mahalle mahalle gezecek olan Başkan Tugay, startı verdiği pazar yerinde 28 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu’nun balkon konuşması yapacağını söyledi. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bahçelievler Katlı Pazar Yeri ve Yalı Mahallesi Pazar Yeri’ni ziyaret ederek pazarcılar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Millet İttifakı’nın hedeflerini anlatan Tugay, “Karşıyaka’mızda Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk turda aldığı oy oranı yüzde 80,2 oldu. Bu önemli bir oran ancak daha da artması gerektiğine inanıyoruz. Kazanmamız gereken ciddi bir kesim daha var. Türkiye genelinde sandığa gitmeyen 8 milyonun üzerinde yurttaşımız var. Bunun için sokaktayız. İlk turda sandığa gitmeyen seçmenlerimizin kapısını çalacak, diğer adaylara oy atan yurttaşlarımıza ulaşarak oylarına talip olacağız. Örgüt emekçilerimizle birlikte tarihe kazınacak bir zafer kazanmak istiyoruz” dedi.

Haber

Tugay, Türkiye’nin kaderini değiştirebilecek bir seçime gittiklerini belirterek, “28 Mayıs’a kadar her gün sahada olacağız. Bugün vatanseverler olarak inandığımız değerler için mücadele ediyoruz. Adaletin haksızlıklara, özgürlüğün baskılara galip gelmesi için çalışıyoruz. Ülkemizi uçuruma sürükleyenlerin bir 5 yıl daha iktidarda kalmaması için çabalıyoruz. Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti idealiyle yeniden kucaklaşmak istiyoruz. Karşıyakalı hemşerilerimizin verdiği desteğe minnettarız. Bu desteği daha da artırmak ve halka dokunmak için sokaktayız. 28 Mayıs’ta halk kazanacak, halkın iradesi kazanacak; balkon konuşmasını Kemal Kılıçdaroğlu yapacak” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme