• Haberler
  • Gündem
  • CHP İzmir’de yerel seçimlere hazır! Tugay’dan önemli oy hedefi…

CHP İzmir’de yerel seçimlere hazır! Tugay’dan önemli oy hedefi…

CHP’de dün İzmir adaylarının belirlenmesinin ardından seçim kampanyası resmen başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil...

CHP’de dün İzmir adaylarının belirlenmesinin ardından seçim kampanyası resmen başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarete CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel ve Murat Bakan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.

TARİHİ OY HEDEFİ

Aslanoğlu, İzmir’de tarihi bir oy oranı hedeflediklerini belirterek, “Oy rekoru kırmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz seçimi kazanmak. Kazandığımız oy oranı bizim için başarılı bir sonuç olacaktır. Ancak herkesin bir hedefi vardır; benimki de tarihe geçmiş en yüksek oyu almak. Karşıyaka Belediye Başkan adayı olduğumda bunu başardım ve Büyükşehir’de de başarabileceğimize inanıyorum. Bu sadece benim bireysel başarım değil, aynı zamanda ilçe belediye başkan adaylarımız, il başkanımız, MYK üyelerimiz, ilçe başkanlarımız hep birlikte bu hedefe odaklandık” dedi.

“ÇITAYI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ”

Cemil Tugay ise açıklamasında, “Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda çok başarılı sonuçlar elde edebiliriz. İzmir’in CHP’li belediye başkanlarına ihtiyacı var, sosyal demokrat belediyecilik hizmetine ihtiyacı var. Bugüne kadar CHP’li belediye başkanları İzmir’de önemli işlere imza attı. Biz, çıtayı daha da yukarı çekerek daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Aramızda güçlü bir birlik ve beraberlik var, ve bu, hedeflediğimiz zaferi elde edene kadar devam edecek” diye konuştu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme