• Haberler
  • İzmir
  • CHP Karşıyaka'da seçim başladı… İşte liste!

CHP Karşıyaka'da seçim başladı… İşte liste!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre CHP Karşıyaka İlçe Kongresi, başladı. Kongrede tek aday Levent Güçlü,...

CHP Karşıyaka'da seçim başladı… İşte liste!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; CHP Karşıyaka İlçe Kongresi, başladı. Kongrede tek aday Levent Güçlü, oldu. Delegelere seslenen Güçlü, “Birlikten güç doğan. Ben bütün örgütü birleştirmek için buradayım” dedi. Konuşmanın ardından liste açıklandı ve seçim başladı.

Haber

‘KAPALI KAPI OLMAYACAK’

Örgütün tamamını birleştirmek için burada olduğunu söyleyen Güçlü, “Örgüt emektarlarının deneyimlerinden faydalanmak için buradayım. Karşıyaka’dan çıkan bu gücü CHP Genel Merkezi’ne iletmek için buradayım. 6 okun her ilkesine sahip çıkmak için buradayım. Söz veriyorum göreve başladığımızdan andan itibaren ilçe başkanlığında kapalı kapı olmayacak. Kulis ve dedikodu yerine halk meclisi oluşturacağız. Söz veriyorum yaptığımız her işi aylık aktivite bilanço raporları ile askıya çıkartacağız. Söz veriyorum, hiçbir üyemizi yalnız bırakmayacağız. Biz biriz. Kavgamız birbirimizle değil Atatürk cumhuriyetini yıkmaya çalışan, gençlerimizin hayallerini yıkan kadın haklarını yok sayan halkımızı yoksulluğa mahkum eden AKP hükümetiyledir. Yok öyle umutları yıkıp karanlıkta savrulmak, Unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşam” dedi.

İŞTE LİSTE

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme