• Haberler
  • İzmir
  • CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınar Mutlu: 30 ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınar Mutlu: 30 ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınar Mutlu, CHP Konak İlçe Başkanlığı önünde  muhtarlar, STK temsilcileri,...

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınar Mutlu: 30 ilçede CHP bayrağını dalgalandıracağız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınar Mutlu, CHP Konak İlçe Başkanlığı önünde  muhtarlar, STK temsilcileri, parti üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile bir araya geldi. Mutlu’ya CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da eşlik etti.

Nilüfer Çınar Mutlu, “Türkiye’nin batıya açılan penceresinde İzmir’in kalbi Konak’ta hep birlikte tarih yazarak başarılara imza atacağız. Önce 31 Mart seçimlerini bir kez daha alacağız ve daha sonra 5 yılda Türkiye’ye örnek belediyeciliği göstereceğiz. Beni bu çok onurlu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, yöneticilere, parti meclisine, destekleriniz esirgemeyen il ve ilçe yönetimine çok teşekkür ederim” dedi.

Haber

30 İLÇE VURGUSU

CHP’li Nilüfer Çınar Mutlu konuşmasının devamında, “Bana verilen bu görevle birlikte başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı, onu da başkan yapacağımız Dr. Cemil Tugay’ın önderliğinde önce seçimleri ve sonra 30 ilçede CHP’nin bayrağını dalgalandıracağız. Her şey konak için diyerek çıktığımız yolda 5 yılda Konak’a hizmet eden meslektaşım, aile dostum Sayın Abdül Batur Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Hep birlikte çok çalışmayı vadediyorum. Hepimiz yan yana yürüyeceğiz, daha güçlü bir konak için. Hiç kimse bir adım bile arkada kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan CHP’li Nilüfer Çınar Mutlu’nun konuşmasına yaklaşık 5 yıl Konak Belediye Başkanı görevinde bulunan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını koyan Abdül Batur’un katılmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Turgay Kılıç

Bakmadan Geçme