• Haberler
  • İzmir
  • CHP’nin Manisa’daki Gençlik Kolları Toplantısı’na Özel ve Soyer katıldı!

CHP’nin Manisa’daki Gençlik Kolları Toplantısı’na Özel ve Soyer katıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da düzenlenen Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı’na katıldı....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da düzenlenen Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Söz konusu toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer da iştirak etti.

Başkan Özel, gençlik kollarının önemini vurgulayarak çalışmaların geliştirilmesine yoğun bir şekilde devam edeceklerini belirtti.  Özel, ülkenin gençlerinin önemli bir beka sorunuyla karşı karşıya olduğunu ifade ederek, “Bu ülkenin gençleri bavulları kafalarında toplamış durumda” dedi ve AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘dış güçler, beka sorunu’ söylemlerine atıfta bulundu. Erdoğan’a hitaben, “Asıl beka sorunu, gençlerin başka ülkelerde hayaller kurmasıdır” şeklinde konuştu.

Özel sözlerine devamında, İsrail’in Gazze’de devam eden saldırılarına da değinerek iktidarın tutumunu eleştirdi. Özel, “Filistin her zaman bizim meselemizdi. Filistin sizin meseleniz olmadığı zamanlarda dahi, bu ülkenin devrimci gençlerinin bir meselesiydi” dedi.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Manisa toplantısında Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ile bir araya geldik.

Gençlerin enerjisiyle kentlerimizi geliştireceğiz. Çünkü biliyoruz ki, güzel yarınlar, cesur, vicdanlı ve özgür düşünen gençlerle mümkün… pic.twitter.com/VdVK9D7Vf5

— Tunç Soyer (@tuncsoyer) December 16, 2023

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Soyer ise “CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Manisa toplantısında Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel ile bir araya geldik. Gençlerin enerjisiyle kentlerimizi geliştireceğiz. Çünkü biliyoruz ki, güzel yarınlar, cesur, vicdanlı ve özgür düşünen gençlerle mümkün…” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme