• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Güler Mutlu Yılmaz: Halkın sözcüsü olacağım

CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Güler Mutlu Yılmaz: Halkın sözcüsü olacağım

CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi, esnaf Güler Mutlu Yılmaz tv9 İzmir’de “Günnur Berber...

CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi, esnaf Güler Mutlu Yılmaz tv9 İzmir’de “Günnur Berber ile Yerel Seçime Doğru” programına konuk oldu. Güler Mutlu Yılmaz, tarım sektöründeki birikim ve deneyimleriyle üreticilere, kadınlara, gençlere yardımcı olmak ve ilçeyi tanınan “örnek bir ilçe” haline getirmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

Güler Mutlu Yılmaz, en büyük projesinin ise “22 yıldır kazanmış olduğum imaj ve itibarımı kaybetmemek her zaman ki gibi halkın içinde, halkın sözcüsü olmaya devam etmek” olduğunu belirtti.

İlçede Yüksek Öğrenim Kurumları’nın açılması için çok çalışacağını belirten Güler Mutlu Yılmaz, “Gençlerin ve kadınların istihdam olanaklarını arttırmak, ‘mutlu insan’ profiline kavuşturmak için aktivite merkezleri, kooperatifler kuracağım. Sosyal etkinlikler düzenleyerek, yeşil ve temiz alanları hayata geçirerek örnek bir Belediye Başkanı olacağım” dedi.

Her yaştan ve her kesimdeki insandan ciddi karşılık bulduğunu ısrarla dile getiren Güler Mutlu Yılmaz, farklı bir anlayışla Belediyecilik yapmaya talip olduğunu söyledi.

Yağmur Karadağ

Bakmadan Geçme