CHP Menemen seçime hazır

Türkiye yarın 13. Cumhurbaşkanını seçmek için  ikinci kez sandık başına gidiyor. Siyasi partilerde propaganda çalışmaları yavaş...

CHP Menemen seçime hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye yarın 13. Cumhurbaşkanını seçmek için  ikinci kez sandık başına gidiyor. Siyasi partilerde propaganda çalışmaları yavaş yavaş son aşamaya gelirken, CHP Menemen Gençlik Kollar, seçim yasaklarının başlamasına dakikalar kala bile çalışmalarını özveriyle sürdürdü. Aylardır aralıksız çalışmalara devam eden CHP Menemen Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve parti gönüllüleri seçim hazırlıklarını bugün itibariyle tamamladı.

Haber

CHP Menemen Gençlik Kolları Başkanı Emir Sarı seçim hazırlıklarına ilişkin açıklamasında, “Gece gündüz demeden var gücümüzle Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaorğlu’nu kapı kapı, sokak sokak gezerek, Çankaya Köşkü’ne göndermek için mücadele ettik. Yeri geldi uyumadık, yemek yemedik, ülkemizi aydınlığa çıkartmak adına var gücümüzle çalıştık. Gençlerin daha adil, demokratik bir Türkiye’de yaşayabilmesi için umudu örgütledik. Bu ülkede hiçbir genç bizim iktidarımız da gelecek kaygısı yaşamayacak. Yarın yapılacak olan seçim ülkemiz için bir referandum. Gençlere buradan çağrımdır; Millet İttifakı iktidarında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde kurduğunuz hayallerin hepsini gerçekleştirmek için buradayız ” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme