• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Seferihisar'ın yeni ilçe başkanı Rahmi Tezel Çınar oldu

CHP Seferihisar'ın yeni ilçe başkanı Rahmi Tezel Çınar oldu

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, CHP Seferihisar'da yapılan ilçe başkanlığı olağan kongresinin ilçe başkan...

CHP Seferihisar'ın yeni ilçe başkanı Rahmi Tezel Çınar oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni İzmir Gazetesinden Şaha Çimen’in haberine göre, CHP Seferihisar’da yapılan ilçe başkanlığı olağan kongresinin ilçe başkan belli oldu.

Tek aday olarak seçimlere giren Rahmi Tezel Çınar 178 oyla CHP Seferihisar’ın yeni ilçe başkanı seçildi.

CHP Seferihisar’ın yeni ilçe başkanı olan Rahmi Tezel Çınar, CHP’nin içinde bulunduğu kötü günleri ele alarak bundan sonraki süreçte nasıl bir ilerleme kat edeceklerini anlattı.

Haber

Rahmi Tezel Çınar

Bu durumdan kurtuluş olarak moral ve motivasyona işaret eden Çınar, sözlerine şöyle devam etti:  “Önümüzdeki süreçte güçlü olmak, moral ve motivasyonu yüksek olan bir ilçe örgütü olmak zorundayız. Bunu hep birlikte başarmalıyız. Ben buna çok inanıyorum. Moraliyiz, istekliyiz ve her zaman heyecanlıyız. Bu göreve layık olmak için yağmur, çamur demeden bütün mahallelerimizde bütün köylerimizde çalmayacağız kapı, sıkmayacağız el almayacağız gönül bırakmayacağız. Elbette parti içinde ve dışında bize engel çıkartmak isteyecek kişiler olacaktır. Ama biz inançlı, yüreğimizdeki insan sevgisinin bütün engelleri aşacağız. Ülkemizin aydınlık geleceği için elimizden geleni yapacağız”

‘Gençliğin sesini dinleyeceğim’

CHP Seferihisar’ın yeni ilçe başkanı olarak bundan sonraki süreçte yapacakları konusunda açıklama yapan Çınar, kendi partisine ve Seferihisarlı yurttaşlara ‘Sevgili yoldaşlar’ şeklinde seslenerek şöyle konuştu:

“Artık Cumhuriyet Halk Partisi olarak ayrılıkların olmadığı, birlikteliğin olduğu ve gücümüzü gösterme günüdür. Gün farklılıklarımızı ayrışma yeri olarak değil bir zenginlik olarak görüşme günüdür. Gün ülkemizi karanlık günlerden çıkarma günüdür. Gün CHP’i ileriye taşıyacak yollar geliştirme günüdür. Gün ülkemizi tek adamdan, yobazlıktan, gericilikten kurtarma günüdür. Parti içinde farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyorum. Yarışabiliriz ama asla ayrışamayacağız. Ben siyasetin bütün farklılıkları yönetme çabası olarak görüyorum. Siyasette dün yoktur. Asla düne takılı kalmayacağım. Birlik beraberlik içinde başarabileceğimize inanıyorum.  Tek adam rejimine, gericiliğe karşı savaşmakta kararlıyım. Cumhuriyet Halk Partisi kimliğini ve sorumluluğunu bir miras değil bir borç olarak göreceğim. Gençliğin, değişimin sesini dinleyeceğim. Seferihisar’da çalışkan, dürüst ve her zaman partililerin yanında olan, her daim sokakta olan ekibimle gurur duyacağız bir ilçe örgütünün sözünü veriyorum.

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme