• Haberler
  • Yerel
  • CHP Torbalı gençlik kollarında bayrak değişimi

CHP Torbalı gençlik kollarında bayrak değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gençlik kolları kongre süreci İzmir genelinde devam ediyor. Bugün Torbalı'da yapılan kongrede, Hamit Bağcı tek aday olarak seçildi ve Torbalı Gençlik Kolları Başkanlığı'na getirildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gençlik kolları kongre süreci İzmir genelinde devam ediyor. Bugün Torbalı'da yapılan kongrede, Hamit Bağcı tek aday olarak seçildi ve Torbalı Gençlik Kolları Başkanlığı'na getirildi. Kongre, Torbalı Belediyesi Nikah Salonu’nda yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Kongrede Torbalı Belediye Başkan Vekili Ertan Çelik, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ülkü Ece, CHP Torbalı İlçe Başkanı Şengül Babacan, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, CHP Torbalı Kadın Kolları İlçe Başkanı Nurgül Uytun, Torbalı Belediyesi Meclis üyeleri, önceki dönem gençlik kolları başkanı Canberk Genç ve çok sayıda partili yer aldı.

Kongrede konuşan geçmiş dönem ilçe gençlik kolları başkanı Canberk Genç, “Bugün kongremizde sizlerle birlikte olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Gençlik kolları başkanlığını yürütmek benim için gurur vericiydi. Bu süre zarfında birlikte çalıştığımız, mücadele ettiğimiz tüm gençlere içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kongre, bir bayrak değişiminin ve yeni bir dönemin başlangıcıdır. Görevimi devrederken, partimizin iktidar yolunda her geçen gün güçleneceğine olan inancımı vurgulamak istiyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum ve gençlerin enerjisinin katkısının artarak devam edeceğine inanıyorum. Hep birlikte daha aydınlık bir geleceğe ilerleyeceğiz. Kongremizin Torbalı’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.               

 

 

Bakmadan Geçme