CHP Torbalı Örgütü yerel seçim startını verdi

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü yerel seçim çalışmalarının...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü yerel seçim çalışmalarının startını verdi. Çalışmalara dağ köylerinden başlandı. CHP İlçe Başkanı Hakkı Polat, Kadın Kolları Başkanı Ülkü Ece Bozbay, Gençlik Kolları Başkanı Canberk Genç, önceki dönem ilçe başkanı Övünç Demir ve partililer, hem kırsal mahalleleri hem de merkez mahalleleri ziyaret ederek girilmedik kapı bırakmıyor.

Haftanın yedi günü sahada olan CHP Torbalı Örgütü, merkez, kırsal ayırmaksızın Torbalı’nın 60 mahallesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetimi’nin hedefi, nüfusu 200 bini aşan Torbalı’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak.

Alışılmış siyasi çalışmaların aksine saha çalışmalarını ev ev sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Yönetimi, gittiği mahallelerde her evi ziyaret edip vatandaşlarla tek tek sohbet ediyor. Bir yandan vatandaşların şikayetlerini dinleyip not alan CHP Torbalı Örgütü, bir yandan ise vatandaşların şikayetlerini çözüme ulaştırmak için gerçekleşecek projeleri anlatıyor.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme