CHP Torbalı örnek bir delege seçimi gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen mahalle delege seçimleri dün başladı. Dün iki mahallede...

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen mahalle delege seçimleri dün başladı. Dün iki mahallede gerçekleşen delege seçimleri neticesinde Ertuğrul Mahallesi ve Tepeköy Mahallesi’nin delegeleri belli oldu. Her iki mahallede de mevcut ilçe başkanı Övünç Demir’in desteklediği beyaz liste seçimi kazanırken, Övünç Demir psikolojik üstünlüğü ele geçirdi.

CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve Torbalı Belediye Meclis Üyesi Mesut Güler daha önce kongre için adaylıklarını açıklamışlar ve delege listesi hazırlamışlardı. İlçedeki en çok delegeye sahip olan Ertuğrul Mahallesi’nde Övünç Demir’in beyaz listesi 437 oy ile kazanırken Mesut Güler’in mavi listesi ise 194 oy aldı. Tepeköy Mahallesi’nde ise Beyaz liste 154 oy ile kazanırken, mavi liste ise 59 oy aldı. Günün sonunda beyaz liste Ertuğrul’dan 41 Tepeköy’den ise 14 delege kazanmış oldu.

KAZANAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLDU

CHP Torbalı ilçe Örgütü adeta demokrasi dersi verdi. Son derece sakin gerçekleşen seçim süreci hiç bir tartışma dahi yaşanmadan gerçekleşirken, adayların verdiği birlik ve beraberlik duruşu, örgütün taktirini kazandı. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Övünç Demir ve Mesut Güler, dışarıda bekleyen partililere sonucu beraber açıkladı. Övünç Demir’i ilk tebrik eden rakibi Mesut Güler olurken, iki isim kucaklaştı. Seçim öncesinde de iki aday ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin birlikte poz vermişti.

 

 

 

Haber

 

Bakmadan Geçme