• Haberler
  • Gündem
  • CHP Torbalı’dan İl Başkanı Aslanoğlu’na tam destek

CHP Torbalı’dan İl Başkanı Aslanoğlu’na tam destek

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre CHP Torbalı Örgütü, mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na destek...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre CHP Torbalı Örgütü, mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na destek açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilçe kongrelerinin tamamlanmasına az bir süre kala gözler İzmir İl Kongresi’ne çevrildi. Mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, henüz adaylık açıklaması yapmasa da aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kulislerde Aslanoğlu’nun karşısına rakip olarak kimin çıkacağı konuşulurken, Aslanoğlu’na ilk destek açıklaması Torbalı Örgütü’nden geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Hakkı Polat, aday olması durumunda Şenol Aslanoğlu’nu destekleyeceklerini ve Torbalı’daki 21 delegeden tümünün Aslanoğlu lehine oy kullanacağını belirtti.

Başkan Polat konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İzmir’de bugüne kadar gerçekleşen ilçe kongre süreçlerini başarı ile yürüten, sakin duruşu ve etkili müdahaleleri ile çok başarılı bir kongreler süreci yönetmekte olan İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu’na 21 delegemiz ile tam desteğimizi açıklamaktan memnuniyet duyuyorum. Şenol Aslanoğlu’nun yeniden il başkanı olması önümüzdeki yerel seçimlerde bizler için büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır. Şenol Başkanımızın göstermiş olduğu performans bizlerin de azmini katbekat arttırmaktadır. Adaylığını açıklaması halinde, Torbalı İlçe Örgütümüzün 21 il delegemizle birlikte kendisinin yanında dimdik duracağının tüm kamuoyunca bilinmesini isteriz”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme