CHP’de kurultay takvimi başlıyor

Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turda kaybedilmesi sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Merkez...

Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ikinci turda kaybedilmesi sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) Genel Başkan yardımcılarının istifalarını kabul etti. Kılıçdaroğlu, Temmuz ayında yapılması planlanan kurultay takviminin başlatılması talimatını da verdi.

İKİ AYRI GÖRÜŞME

T24’den Eray Görgüllü’nün haberine göre Kılıçdaroğlu bugün hem MYK toplantısı sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile hem de sabah saatlerinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile özel görüşmeler gerçekleştirdi. Söz konusu ikili görüşmeler merak konusu oldu.

MİLLETVEKİLLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK

Kılıçdaroğlu’nun yarın saat 11.00’de Meclis’te milletvekilleriyle bir araya gelmesi de bekleniyor. Kılıçdaroğlu’nun milletvekilleri ile “istifa” çağrılarını da değerlendireceği konuşuluyor.

PARTİ MECLİSİ

3 Haziran Cumartesi günü ise saat 10.00’da Kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi’ne (PM) başkanlık edecek. Söz konusu toplantıda; seçim sonuçları, yol haritası ve kurultay ele alınacak. Aynı zamanda PM toplantısında CHP’nin Meclis yönetimi de ortaya konulacak.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme