CHP'de Özkan polemiği

İzmir'den 25, 26 ve 27. dönemde vekillik yapan CHP'li Tuncay Özkan, 28. dönemde de parlamentoda yer...

CHP'de Özkan polemiği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’den 25, 26 ve 27. dönemde vekillik yapan CHP’li Tuncay Özkan, 28. dönemde de parlamentoda yer alacak. Milletvekili aday listeleri hazırlanırken, CHP’de 3 dönem kuralına göre birçok milletvekili aday dahi olamamıştı. Özkan, 14 Mayıs Milletvekili seçiminde 4. kez milletvekili olarak seçildi. Adaylığı bile parti kulislerinde tepkilere neden olan Özkan’ın şimdi de seçim sistemleri üzerine yaptığı eleştiriler nedeniyle üstünün çizilebileceği iddia edildi.

Özkan Millet İttifakı’nın İzmir’de düzenlediği mitingde basın türbininden miting bitene kadar kalkmadığı ve diğer adaylarla hiç görüşmemesi tepki çekmişti. 14 Mayıs seçim gecesinin ardından ise Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i görevinden aldı. Kılıçdaroğlu’nun kampanyasını sürdüren Ali Kiremitçioğlu ve Akan Abdula ile de yolların ayrılacağı iddia edildi.

Partililerce, CHP Genel Başkan Danışmanı Tuncay Özkan’ın da görevden alınması isteniyor. Sosyal medyada Tuncay Özkan’la ilgili binlerce tweet atılıyor. CHP Genel Merkezi’nin Tuncay Özkan’la ilgili nasıl bir tutum takınacağı ise merak konusu.

Haber

SON DAKİKA
CHP’li Tuncay Özkan’dan jet yanıt
1 sene önce

YOL HARİTASI

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49.50, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.89 oy aldı. Bu sonuçlarla adaylar ikinci turda 28 Mayıs’ta yarışacak. Önlerinde 12 günlük bir süre var. Bu süreyi en başarılı şekilde değerlendirmek isteyen CHP’nin, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile seçim sürecini yürüteceği ifade edildi. AK Parti de ise durum daha net değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek ve yol haritası belli olacak.

HABER MERKEZİ

 

Bakmadan Geçme