CHP'den Bayraklı'da 'fenerli' gövde gösterisi!

Demet Gürgen/YENİ İZMİR-CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen fener alayı yürüyüşü Özkanlar'dan başladı. Etkinlik yoğun ilgi...

CHP'den Bayraklı'da 'fenerli' gövde gösterisi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demet Gürgen/YENİ İZMİR-CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen fener alayı yürüyüşü Özkanlar’dan başladı. Etkinlik yoğun ilgi gördü. Yürüyüşün son bulmasının ardından, siyasiler 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için yeniden ‘demokrasi’ mesajı geldi. Kalabalıktan ‘Ceketi çıkart kazanacağız’ sesleri üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kalabalıktan gelen kravatını ve ceketini çıkarttı.

‘ÖFKE DEĞİL SEVGİ KAZANACAK’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Güzel kardeşlerim ne güzelsiniz ne şahanesiniz… Helal olsun size. Heyecanımız ve coşkumuz çok büyük” ifadeleriyle başlarken bir araya gelen kalabalık ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganları atmaya başladı. Sloganların azalmasının ardından Soyer, “İktidarımıza çok az kaldı, halkın iktidarına az kaldı. Çocuklarımız işsiz kalmayacak, karın doyacak. Özgür ve refah içinde ülkeye çok az kaldı. Son üç gün çok önemli. Kalp yapmaya devam edeceğiz. Öfke ve nefret değil sevgi kazanacak. Kötülük değil iyilik kazanacak. Bu ülkenin erdemli insanları kazanacak” diye konuştu.

Haber

‘HER BİR OYA SAHİP ÇIKACAĞIZ’

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise “Üç gün boyunca uyumayacağız, yorulmayacağız ve çalışacağız. Söz mü? Biz pazar günü her bir sandığa her bir oya sahip çıkacağız. Tek bir oyun heba olmasına izin vermeyeceğiz. Taş atanlar yerine bu seçimi kalp yapanlar kazanacak. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız…” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKANLARDAN ‘SANDIK’ MESAJI!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ‘Sevgili dostlar, bir şey biliyorum… Onu size söyleyeceğim. Hazır mısınız? Kazanıyoruz’ ifadelerini kullanırken Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise ‘Kadınların özgür olması için gençlerin umudu için 14 Mayıs demokrasi bayramını birlikte kutlayacağız. Genel başkanımızı, cumhurbaşkanı yapacağız. 14 Mayıs’ta temiz bir sayfa açacağız’ dedi.

Haber

Bakmadan Geçme