• Haberler
  • İzmir
  • CHP'li Bakan: Daha önce böyle bir kalabalık görmedim

CHP'li Bakan: Daha önce böyle bir kalabalık görmedim

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-CHP İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Murat Bakan ve eşi Selin Ercoşkun Bakan İzmir...

CHP'li Bakan: Daha önce böyle bir kalabalık görmedim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İZMİR-CHP İzmir Milletvekili ve Milletvekili adayı Murat Bakan ve eşi Selin Ercoşkun Bakan İzmir Atatürk Lisesi’nde oy kullandı. Yaklaşık bir saat sıra bekledikten sonra basın mensupları ile bir araya gelen Bakan çifti, ‘demokrasi’ vurgusu yaptı. Murat Bakan, oluşan kalabalığa dikkat çekerek, “Ben her seçimde İzmir Atatürk Lisesi’nde oy kullanıyorum, daha önce böyle bir kalabalık görmemiştim” diye konuştu.

Yaşanan yoğunluğa dikkat çeken Murat Bakan, “İnanılmaz bir heyecan var. Çok yüksek bir katılım var, herhalde en yüksek katılım olan seçimlerden bir tanesi olacak. Tek arzumuz demokratik, barış içinde, bayram havasında bir seçim olması. Kalabalığın sebebi insanların heyecanla oy kullanmaya gelmesi. Ben her seçimde İzmir Atatürk Lisesi’nde oy kullanıyorum, daha önce böyle bir kalabalık görmemiştim. İnşallah ülkemiz için bu yüksek katılımlı seçim hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Selin Ercoşkun Bakan ise “Öncelikle güzel ülkeme hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Umarım mutlu güzel bir güne merhaba deriz yarın” dedi.

Bakmadan Geçme