CHP’li Eren Erdem: Yapmasan da yaptın derler!

Yasin Gülcü/YENİ İZMİR- CHP’li Erdem, şöyle konuştu: “Kemal Kılıçdaroğlu 'helalleşme' dedi 'partiyi sağcılaştırıyor' dediler. Kemal Kılıçdaroğlu...

Yasin Gülcü/YENİ İZMİR- CHP’li Erdem, şöyle konuştu:

“Kemal Kılıçdaroğlu “helalleşme” dedi; “partiyi sağcılaştırıyor” dediler. Kemal Kılıçdaroğlu “başörtüsü konusu kapansın, her yaşam hakkı eşit olsun” dedi; “partiyi İslamcılaştırıyor” dediler.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Kürt meselesini TBMM’de çözeceğim, CHP’ye Sivas’ın ötesinde siyaset yaptıracağım” dedi; “vay bölücü vatan haini dediler.”  

Kemal Kılıçdaroğlu, “apartman görevlilerine sendika kurduracağım” dedi; “şeddeli komünist” dediler. Kemal Kılıçdaroğlu, “altılı masa, değerlerle barışan CHP, geçmişte kırdığımız herkesten özür dilerim” dedi; “vay seni laiklik düşmanı” dediler.

Kemal Kılıçdaroğlu, “dış politikada kin olmaz, Sisi ile Esad ile görüşün” dedi; “vay seni ŞEBBİHA, BAASÇI, bilmem ne” dediler.

Kemal Kılıçdaroğlu, “seçimlerde partimize çalışacağız, sonuçları sonra konuşuruz” dedi; “vay seni MEZHEPÇİ, ALEVİCİ” dediler. Derler… Derler… Yapmasan da yaptın derler. Tutmasan da tuttun derler. Sen bu kayığa bindin ya, derler…”

Bakmadan Geçme