CHP’li Mahir Polat’tan instagram tepkisi!

31 Temmuz günü İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya platformu X hesabı üzerinden Haniye’nin ölümü sonrası...

31 Temmuz günü İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya platformu X hesabı üzerinden Haniye’nin ölümü sonrası taziye mesajı yayımlamış ve Instagram’ın Heniyye ile ilgili paylaşımları engellediğini söylemişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sosyal medya platformu Instagram’a erişim engeli getirdi.

“ÖZGÜRLÜKLERİN KISITLANDIĞI BİR ÜLKE BURASI”

BTK’nın aldığı kararın özgürlükleri kısıtlamak olduğunu söyleyen CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, “Özgürlüklerin kısıtlandığı bir ülke burası. Maalesef tek adam rejimi Türkiye’deki tüm özgürlüklerin kendi lehine genişletirken farklı düşünen aleyhine de geriletti. Sonuç itibariyle bir kurum yada kuruluş Erdoğan rejimi gibi düşünmek zorunda değil. Hepimiz suikasti kınıyoruz, demokrasi dışındaki her türlü karanlık eylemlere karşıyız. Fakat bunu kendi kurallarına göre paylaşmayan, paylaşımına izin vermeyen sosyal medya platformunun engellenmesini, özgürlüklerin kısıtlanması ve tek adam diktasının bir tasarrufu olarak görüyorum. Bu uygulanan kararın kabul edilmesi mümkün değil” dedi.

“FAHRETTİN ALTUN TARİHE TÜRK GOEBBELS OLARAK GEÇECEK!”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u da sert bir dille eleştiren Mahir Polat, şu ifadeleri kullandı:
“Fahrettin Altun tarihe Türk Goebbels olarak geçecek. Tarih bir gün onu hak ettiği şekilde yargılayacak. Tabi hizmet ettiği insanın nasıl hizmet almasına göre çalışan bir kapıkulu, bu sebeple çok ciddiye alacağımız bir adam değil.”

ARİF ENES DURAK

Bakmadan Geçme