• Haberler
  • İzmir
  • CHP'li Nalbantoğlu ve Polat'tan 'Menemen' tepkisi: Hak gaspı!

CHP'li Nalbantoğlu ve Polat'tan 'Menemen' tepkisi: Hak gaspı!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre CHP Menemen İlçe Kongresi'nde Divan Başkanı CHP İzmir Milletvekili Rıfat...

CHP'li Nalbantoğlu ve Polat'tan 'Menemen' tepkisi: Hak gaspı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; CHP Menemen İlçe Kongresi’nde Divan Başkanı CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu oldu. Nalbantoğlu, konuşmasında Menemen’in hak gaspına uğradığını söyledi. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ise Menemen için çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, “Tombaladan çıktığı gibi onu indirmek CHP Menemen Örgütü’nün boynunun borcudur. Hep birlikte Menemen için çalışacağız” diye konuştu.

‘MANİPÜLASYON ÇALIŞMALARI’

Rıfat Nalbantoğlu, “Kendilerince suçlu ve sorumluyu bulan arkadaşlara iki çift lafım var. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimden önce neyi eksik yaptığını, neye yeterince değinmediğini anlatır mısınız? Hayır anlatamazsınız çünkü kendisinin hiçbir şeyi eksik yaptığına inanmıyorum. Niye bir kişi her şeyden sorumlu da benim bir sorumluluğum yok. En azından 7 milletvekilini 8-9 hatta 10 yapmalıydık ama yapamadık ve bundan hepimiz sorumluyuz. Şu an tek sorumluluğumuz ise tek bir suçlu varmış gibi yaratılan algıyı yıkmaz ve partimize karşı yürütülen manipülasyon çalışmasına dur demektir. Bunun hesabını soracak uygulamaları yapıları hayata geçirmemiz lazım” dedi.

Nalbantoğlu, “Sizin 10 bin oy farkla seçtiğiniz belediye başkanı görevden alındı ve AKP’li bir belediye başkanı geldi sizin iradeniz gasp edildi ve sizin onlardan hesap sormanız lazım. Sizlerin bu kongredeki ışıltısını ve heyecanı gördüm Yerel Seçimlerden de büyük bir başarı ile çıkacağınızdan hiç ama hiçbir şüphem yok” diye konuştu.

‘GERİ ALACAĞIZ’

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, Menemen’in AK Parti’ye geçtiği sürece işaret ederek, “Menemen’in gasp edilen hakkını geri alacağız. Menemen’de tombaladan çıkan başkanımız yok. Tombaladan çıktığı gibi onu indirmek CHP Menemen Örgütü’nün boynunun borcudur. Hep birlikte Menemen için çalışacağız. Menemen’in hakkını hep birlikte alacağımıza söz veriyorum. Yerel iktidarda buluşmak üzere” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme