CHP'li Özdemir’in evine hırsız girdi

İzmir’de, merkezi sistemin frekansına girilip bazı camilerden ‘Çav Bella’ marşının çalınmasıyla ilgili görüntüleri sosyal medya hesabından...

CHP'li Özdemir’in evine hırsız girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’de, merkezi sistemin frekansına girilip bazı camilerden ‘Çav Bella’ marşının çalınmasıyla ilgili görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştığı için yargılanan eski CHP İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir’in evine hırsız girdi.

Evinden cep telefonunun çalındığını sosyal medyadan duyuran Özdemir, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği ekiplerince şahısların yakalanıp, Karşıyaka Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandığını açıkladı.

Özdemir’in paylaşımı ise şu şekilde:

“16 Mayıs günü akşam evde olduğum sırada, cep telefonumun kimliği belirsiz şahıslardan tarafından evimden çalındığını yazmıştım. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği ekiplerince şahısların bugün itibariyle yakalanıp, Karşıyaka Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığını öğrendim. Bu iki günlük süreçte suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmesi için yoğun çaba gösteren Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ve gün boyu hukuki süreci takip eden kıymetli avukatlarımdan sevgili Av. Ebrar Özdemir’e teşekkür ederim. Öğrendiğime göre çok sayıda sabıka kaydı olan şüphelilerin, evimin içinde bulunan telefonu çalarken ki soğukkanlılıkları beni dehşete düşürmüştü. Bu nedenle, mahalle kültürünün ne denli önemli ve değerli olduğunu bir kez daha tecrübe etmiş olduk. Geçmiş olsun dileklerini ileten gönül dostlarıma nezaketleri, arayıp ulaşamayan dostlarıma da anlayışları için ayrıca teşekkür ederim.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme