• Haberler
  • Siyaset
  • CHP'Lİ ÖZEL: 'Bundan sonra İzmir hakettiğini alacak'

CHP'Lİ ÖZEL: 'Bundan sonra İzmir hakettiğini alacak'

İzmirlilerin yoğun ilgiyle karşıladığı Özel, “Bundan sonra İzmir hak ettiğini alacak. Büyük beklentiye de cevap verecek. İzmir’i...

İzmirlilerin yoğun ilgiyle karşıladığı Özel, “Bundan sonra İzmir hak ettiğini alacak. Büyük beklentiye de cevap verecek. İzmir’i dünya kenti yapmak isteyen bu arkadaşlarıma inanıyorum. Belediye başkanları örgütümüzün amirleri değildir” dedi

Kurultaydan sonra Adnan Menderes Havalimanı’nda seçim otobüslerini alana sokamadıklarını hatırlatan Özel, “İktidar partisinin adayı içinse kapıları sonuna kadar açtılar. Bu otobüsü buraya sokan şey otobüsün şoförü değildir. Otobüsü buraya sokan şey Özgür Özel’in genel başkanlığı ya da bir başkanımızın burada koyduğu irade değildir. Bu otobüsü buraya sokan güç sizsiniz, CHP örgütüdür.” dedi.

“EN ÖNEMLİ KATKI İZMİR SEÇMENLERİNE AİT”

CHP’nin 14 büyükşehir belediyesini kazandığına da değinen Özel, “15. büyükşehir belediyesi için büyük bir hukuk mücadelesi içindeyiz. 14 büyükşehirde kalsak dahi CHP’den sonra en çok büyükşehir kazanan partiden 4 il öndeyiz ve CHP 35 il kazanmıştır. En yakın rakibinden 11 il ileridedir. 3’ü büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 35 kadın belediye başkanımız geçen dönemde 11 olan sayıyı 35’e çıkarırken bu konuda en önemli katkı İzmir’de gösterdiğimiz 9 kadın adaydan 8’ini seçen İzmir’in seçmenlerine aittir” şeklinde konuştu.

“İZMİR’DE BELEDİYE BAŞKANLARININ YAŞ ORTALAMASI 47”

Aday belirleme süreçlerinin sonunda değişim nerede diye soranlara İzmir’e bakmaların gerektiğini söyleyen Özel, “İzmir’de belediye başkanlarının yaş ortalaması 47. İzmir’de Doktor Cemil Tugay’ın kaptanlığında yürüyoruz. Aday belirleme sürecinde kimsenin hakkını yemedik. Eksiğimiz varsa kastımız yoktur. İzmir’in beklentilerini gördük, sesini duyduk. Bu sese kulak veren bir anlayışla değişime yer verdik. Bundan sonra İzmir hakettiğini alacak. Yapılanların üstüne koyacak ama o büyük beklentiye de cevap verecek” şeklinde konuştu.

SAMİME EKTİR

Bakmadan Geçme