• Haberler
  • İzmir
  • CHP’li Yücel ‘hatırlattı’ vatandaşlara seslendi: Tarafını seç oyunu kullan!

CHP’li Yücel ‘hatırlattı’ vatandaşlara seslendi: Tarafını seç oyunu kullan!

CHP’li Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile vatandaşlara seslendi.Yücel, ‘İkinci turda kimler yarışacak...

CHP’li Yücel ‘hatırlattı’ vatandaşlara seslendi: Tarafını seç oyunu kullan!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’li Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile vatandaşlara seslendi.Yücel, ‘İkinci turda kimler yarışacak biliyor musunuz?’ diyerek sözlerine başladı. Deniz Yücel, “İkinci turda İstanbul seçimlerinde üç beş oy uğruna bebek katili Apo’nun mektubunu devletin televizyonlarında okutan Erdoğan ile Türkiye’de PKK’nın suikast girişiminde bulunduğu tek lider olan Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. İkinci turda Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okan’ın katillerini meclis’e taşıyan Erdoğan ile hayatını faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasına adayan Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Ve ikinci turda Sinan Ateş cinayeti ile ilgili tek bir söz bile söyleyemeyen Erdoğan ile ‘Sinan Ateş’in kanı yerde kalmayacak’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak” dedi.

Deniz Yücel’in açıklamasının tamamı şu şekilde:

Evet, seçim ikinci tura kaldı. İlk turda sandıktan değişim çıktı. 8 milyondan fazla seçmen sandığa gitmedi. Sadece İzmir’de sandığa gitmeyen seçmen sayısı 335 bin. Seçim sonuçları değerlendirilirken güvenlik politikası meselesi konuşuluyor. Güvenlik kaygısıyla Tayyip Erdoğan ve AKP’ye oy veren yurttaşlarımıza bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum. İkinci turda kimler yarışacak biliyor musunuz? İkinci turda İstanbul seçimlerinde üç beş oy uğruna bebek katili Apo’nun mektubunu devletin televizyonlarında okutan Erdoğan ile Türkiye’de PKK’nın suikast girişiminde bulunduğu tek lider olan Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. İkinci turda Şehit Emniyet Müdürümüz Gaffar Okan’ın katillerini meclis’e taşıyan Erdoğan ile hayatını faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmasına adayan Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Ve ikinci turda Sinan Ateş cinayeti ile ilgili tek bir söz bile söyleyemeyen Erdoğan ile ‘Sinan Ateş’in kanı yerde kalmayacak’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak. Tarafını seç oyunu kullan.

(S.A.)

Bakmadan Geçme