CHP’li Yücel: Vatanını seven oy kullansın!

CHP İzmir eski Başkanı ve milletvekili seçilen Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara seslendi. Mülteciler...

CHP’li Yücel: Vatanını seven oy kullansın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İzmir eski Başkanı ve milletvekili seçilen Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara seslendi. Mülteciler ile ilgili açıklamalarda bulunan Yücel, “Devletimizin, milletimizin, cumhuriyetimizin bekası için tarafını seç oyunu kullan. Vatanını seven oyunu kullansın” dedi.

Deniz Yücel’in yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

“14 Mayıs’ta oyunu değişimden yana kullanırken bize de ciddi mesajlar veren yurdumun güzel insanları. Kendisini bu ülkenin bu devletin sahibi olarak gören 21 yıllık yönetim ve yandaşları halkımızı her geçen gün yoksullaştırırken memlekete de 10 milyondan fazla mülteci doldurdu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını para ile sattı. Sen, kardeşim vatandaşlık parayla satılamaz. Bu ülkenin insanları daha iyi koşullarda yaşamaya layık. ‘Benim ülkem mülteci deposu değil’ ve ‘Benim mehmetçiğim Suriye’de, Afganistan’da ve Irak’ta şehit olurken mülteciler ülkemi istila edemez’ diyorsan değişime destek ver. Unutma bu ülkenin gerçek sahibi sensin. İftiralara, kara propaganda ve istikrar yalanlarına sakın kanma. Devletimizin, milletimizin, cumhuriyetimizin bekası için tarafını seç oyunu kullan. Vatanını seven oyunu kullansın.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme