• Haberler
  • Siyaset
  • CHP’li Yücel’den Zafer Partili Boyunağa’ya: Buradan size ekmek çıkmaz!

CHP’li Yücel’den Zafer Partili Boyunağa’ya: Buradan size ekmek çıkmaz!

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef...

CHP’li Yücel’den Zafer Partili Boyunağa’ya: Buradan size ekmek çıkmaz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, sosyal medya hesabı üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef alan Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa’ya yanıt verdi. Yücel, şunları söyledi:

Siyasette, hakaret edince daha güçlü, manipülasyon yapınca daha haklı, bağırıp çağırınca daha doğru olmazsın. Bu sığ anlayışa en güzel yanıt İzmir halkından gelecektir. Dayanaksız iddiaların cevabı şeffaf belediyecilik anlayışıdır. Zafer Partisi İl Başkanının iftiraları siyaset hayatının silinmez kara lekesi olacaktır. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer halkın oylarıyla seçilmiştir ve her türlü engelleme, hakaret ya da tehdide rağmen onurlu ve haysiyetli bir şekilde İzmir’e ve İzmirlilere hizmet etmektedir. Lümpenlikle, külhanbeyliğiyle, siyasete yakışmayan kirli bir dil ve üslupla polemik yaratarak siyasetten medet umanlar bilsin ki, buradan size ekmek çıkmaz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme