• Haberler
  • İzmir
  • Çiğli Belediyesi işçilerinden duyarlı davranış

Çiğli Belediyesi işçilerinden duyarlı davranış

Çiğli Belediyesi'nde görev yapan temizlik işçileri, örnek bir davranış sergileyerek buldukları 500 bin TL değerindeki altın bilezikleri sahibine ulaştırdı.

Bu anlamlı olay, belediye işçilerinin sorumluluk ve dürüstlük anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Temizlik İşçilerinden Takdir Toplayan Hareket

Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli Şahin Çelik, Güzel Öztürk ve Yusuf Aydın, İnönü Mahallesi’nde rutin görevlerini yerine getirirken, bir çöp konteynerini boşaltma esnasında içinde altın bilezikler bulunan bir kutu buldular. Kutunun içindeki bileziklerin yaklaşık 500 bin TL değerinde olduğunu fark eden işçiler, hiç tereddüt etmeden kutuyu Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürerek teslim etti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, altınların sahibi Kamil Barlas’a ulaşarak bilezikleri kendisine teslim ettiler.

Başkan Yıldız’dan İşçilere Övgü

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, duyarlı işçileri ve altınların sahibi Kamil Barlas’ı makamında ağırlayarak, bu örnek davranıştan dolayı işçilerini tebrik etti. Başkan Yıldız, “Çalışma arkadaşlarımın gösterdiği bu duyarlı davranıştan dolayı büyük bir gurur duyuyorum. Altınların sahibi Kamil Barlas’a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Kamil Barlas’tan Teşekkür

Altınlarını kaybetmenin endişesini yaşadığını belirten Kamil Barlas, “Dikkatsizlik sonucu kaybettiğimiz altınların bulunamayacağından çok endişeliydik. Ancak Çiğli Belediyesi emekçileri sayesinde bu endişemiz sona erdi. Kendilerine gösterdikleri dürüstlük ve duyarlılık için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldız: “Herkese Örnek Olacak Bir Davranış”

Başkan Onur Emrah Yıldız, temizlik işçilerinin bu davranışının herkese örnek olması gerektiğini vurguladı. Yıldız, “Personelimizi bu örnek davranışlarından dolayı bir kez daha kutluyorum. Görevleri sırasında buldukları altın bilezikleri hemen ilgili makamlara ileterek doğru olanı yaptılar. Bu tür davranışların toplumumuzda yaygınlaşmasını temenni ediyor ve mesai arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.


 

Bakmadan Geçme