• Haberler
  • Genel
  •  Çiğli Belediyesi'nden şok destek: Anneler artık daha güçlü!

 Çiğli Belediyesi'nden şok destek: Anneler artık daha güçlü!

Çiğli Belediyesi, annelik yolculuğunu desteklemek için dev bir adım attı! 3-6 yaş arası çocuk sahibi kadınlara özel hazırlanan 'Anne Destek Programı' neler sunacak? Uzmanlar hangi bilgileri aktaracak? Eğitimi tamamlayan annelere sertifika verilecek mi? Detaylar haberimizde!

Çiğli Belediyesi, 3-6 yaş arası çocukları olan annelere yönelik başlattığı ‘Anne Destek Programı’ ile annelik yolculuklarında destek sunmayı hedefliyor. Bu program, kadınların çocuk gelişimi alanında yetkinlik kazanmasını sağlarken, aile içi iletişimi de güçlendirmeyi amaçlıyor. Başkan Onur Emrah Yıldız, “Anneler, gelecek nesillerin temel taşlarıdır” dedi.

Çiğli Belediyesi, kadınların annelik süreçlerini desteklemek amacıyla yeni bir eğitim programı başlattı. ‘Anne Destek Programı’, 3-6 yaş arası çocuğa sahip annelere yönelik olarak hayata geçirildi. Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, programın annelerin çocuk gelişimi konusundaki bilgi ve becerilerini artırmak için tasarlandığını belirterek, “Çocuk gelişimi ve eğitimi konularında annelerimizi güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Programın Detayları

Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle yürütülen program, toplamda 15 hafta sürecek ve haftada bir gün, 2,5 saat süreyle devam edecek. Eğitimlerde, annelere çocuk gelişiminin önemli aşamaları, ailenin rolü ve önemi, çocuk ve en yakın çevresi, çocuk sağlığı ve anne sağlığı konularında uzmanlar tarafından bilgi verilecek.

Başkan Yıldız: “Çocuk Gelişimi Hayatidir”

Başkan Yıldız, annelik rolünün önemine vurgu yaparak, “Anne Destek Programı ile annelere destek sunmayı hedefliyoruz. Annelerimiz, fedakarlıkları ve sevgileriyle her zaman yanımızda oldular. Şimdi sıra bizde; onların yanında olmak ve hayatlarını kolaylaştırmak bizim en büyük görevimizdir” dedi. Programı başarıyla tamamlayan annelere sertifika verileceği bilgisini de paylaşan Yıldız, “Çiğli Belediyesi olarak, annelerin her zaman yanında olacağız ve onların hayatlarını daha iyi hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme