Çiğli Belediyesi yüzme kursu devam ediyor

Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yaz dönemi yüzme kursları, Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı...

Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen yaz dönemi yüzme kursları, Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı Yüzme Havuzu’nda devam ediyor. Kursa katılan çocuklar, yaş ve yüzme bilgilerine göre gruplara ayrılarak, haftanın beş günü temel yüzme eğitimi alıyor. Kurs sonunda çocuklara sertifika verilecek.

Haziran ayında başlayan yaz spor okulu yüzme kursuna yoğun ilgi gösteriliyor. İlk ay içerisinde kayıt yaptıran 290 çocuk, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim alıyor. Kursa başvuruda bulunan 10 özel gereksinimli çocuk da profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme eğitimi alıyor.

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, yaz spor kurslarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirebilmesi için yaz spor okulumuz bünyesinde kurslar açtık. Özellikle yüzme kursumuza büyük ilgi var. Kurslarımız haftanın beş günü eğitmenlerimiz eşliğinde devam ediyor. Çocukları için yüzme kursuna kayıt yaptırmak isteyen ebeveynler, Cumhuriyet ve Demokrasi Parkımıza giderek işlemlerini gerçekleştirebilir. Çiğli’de yüzme bilmeyen çocuk kalmaması için kursumuz yaz boyunca devam edecek” dedi.

HÜSNİYE SEVAL ACUN 

Bakmadan Geçme