• Haberler
  • Genel
  • Çiğli Belediyesi'nden unutulmaz 'Türk Halk Müziği Konseri'

Çiğli Belediyesi'nden unutulmaz 'Türk Halk Müziği Konseri'

Çiğli Belediyesi Bağlama ve Türk Halk Müziği Korosu, düzenledikleri konserle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Çiğli...

Çiğli Belediyesi Bağlama ve Türk Halk Müziği Korosu, düzenledikleri konserle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, 13 ile 63 yaş arasındaki kursiyerler hocaları Haydar Güneş eşliğinde sahne aldı. Konser, 8 ay süren kursların ardından Çiğlili müzikseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Haber

Konserde, Türk Halk Müziği’nin özgün eserleri ve deyişleri seslendiren kursiyerler, performanslarıyla dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Salondan gelen ayakta alkışlar, müzikseverlerin coşkusunu artırdı.

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Sanatın geniş kitlelere ulaşması için kültür sanat etkinliklerimizi çeşitlendirmeye devam edeceğiz” dedi. Başkan Yıldız, konserin düzenlenmesinde emeği geçen hoca ve kursiyerlere teşekkür ederken, 100 gün içinde düzenledikleri etkinliklerle 37 bin 595 vatandaşın sosyalleşme fırsatı bulduğunu belirtti.

HÜSNİYE SEVAL ACUN 

Bakmadan Geçme