Çiğli'de çocuklar eğlence parkında buluştu

Çiğli Belediyesi, çocukların sosyal, kültürel ve sportif gelişimini desteklemek amacıyla düzenlediği Eğlence Parkı etkinliği ile çocuklara keyifli bir gün yaşattı. Etkinlik, Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız'ın da katılımıyla daha da renkli hale geldi.

Çiğli Belediyesi, çocukların sosyal, kültürel ve sportif gelişimini desteklemek amacıyla düzenlediği Eğlence Parkı etkinliği ile çocuklara keyifli bir gün yaşattı. Etkinlik, Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız’ın da katılımıyla daha da renkli hale geldi.

Çiğli Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler, hafta sonunda iki ayrı mekânda gerçekleştirildi. Güzeltepe Futbol Sahası ve Harmandalı Gül Esin Parkı’nda kurulan Eğlence Parkı’nda çocuklar, şişme oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Ayrıca, yüz boyama ve balon katlama etkinlikleriyle renkli anlar yaşadılar.

BAŞKAN YILDIZ’ DAN ÇOCUKLARA HEDİYE

Etkinliklere katılarak çocukların neşesine ortak olan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, miniklere zeka küpü, puzzle seti ve pamuk şeker hediye etti. Başkan Yıldız, çocuklarla birlikte eğlenceli aktivitelerde bulunarak onların mutluluğuna ortak oldu.

“ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Onur Emrah Yıldız, çocuklara yönelik etkinliklerin artarak devam edeceğini belirterek, “Çiğli Belediyesi olarak, çocuklarımızın eğitimde, kültürde, sanatta ve sporda en iyi gelişimi gösterebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hafta sonu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün öncülüğünde eğlence dolu bir program düzenledik. Cumartesi günü Güzeltepe’de, Pazar günü Harmandalı’da çocuklarımızın neşesine eşlik ettik. Onların gözlerindeki heyecanı ve ışıltıyı görmek bizleri mutlu etti. Yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri amacıyla etkinliklerimizi yapmaya, çocuklarımızla buluşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


 

Bakmadan Geçme