Çiğli'de öz savunma eğitimine yoğun ilgi 

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 14 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik 'Şiddeti Önleyici Öz Savunma Kursları' yoğun ilgi gördü.

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 14 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik "Şiddeti Önleyici Öz Savunma Kursları" yoğun ilgi gördü. Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen bu kurslar, özellikle kadınlar ve çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Kurslar, haftanın beş günü çeşitli salonlarda düzenlendi. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda, Salı ve Perşembe günleri ise Harmandalı Semt Spor Salonu’nda uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirildi. 

Çiğli'de öz savunma eğitimine yoğun ilgi 

“AMACIMIZ, ŞİDDETE KARŞI ÖZ SAVUNMA”

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, öz savunma eğitimlerinin sadece fiziksel savunma değil, aynı zamanda bireylerin güvenlik hissini artırarak özgüvenlerini güçlendiren ve stresle başa çıkma yeteneklerini geliştiren kapsamlı bir program olduğunu vurguladı. Yıldız, “Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzün düzenlediği öz savunma eğitimi, sadece fiziksel bir savunma yöntemi olmanın ötesinde bireylerin kendilerini daha güvende hissetmelerini sağlayan, özgüvenlerini artıran ve stresle başa çıkma yeteneklerini geliştiren, şiddeti önlemede kapsamlı bir eğitim programıdır. Bu kurs ile çocuk ve kadınlar başta olmak üzere kişisel güvenliğine önem veren vatandaşlarımıza ücretsiz eğitim verdik. Şunun altını özellikle çizmek istiyorum; bu eğitim ile amacımız şiddete karşı öz savunma tekniklerini öğretmek” dedi. 

Çiğli'de öz savunma eğitimine yoğun ilgi 


 

Bakmadan Geçme