Çiğli ekibinden Atila Sertel'e pankartlı tepki!

31 Mart seçimlerinde, seçimin kazanılması durumunda işe alınma vaadi ile Cemil Tugay ve Onur Emrah Yıldız için seçim çalışması gereçekleştiren ekip, verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle Egemenlik Binası öneminde 'Halkın vekili Atila Sertel yol arkadaşlarına sahip çakmadı' yazılı pankart açtı.

31 Mart yerel seçimlerinde Cemil Tugay ve Onur Emrah Yıldız için seçim çalışmaları yürüten bir grup, seçim öncesi verilen iş vaadlerinin tutulmadığını belirterek harekete geçti.

Grup, Cemil Tugay ve Atila Sertel'in WhatsApp üzerinden verdikleri iş vaatlerinin kanıtlı olduğunu ve gerekirse bu konuşmaları basınla paylaşacaklarını duyurdu.

EGEMENLİK BİNASI'NDA KRİTİK GÖRÜŞME 

08 Ekim 2024 tarihinde Egemenlik Binası'nda Özel Kalem Müdürü Nermin Hanım ile bir görüşme gerçekleştiren ekip, Nermin Hanım’ın kendilerine WhatsApp’tan özel numarası üzerinden mezuniyet belgeleri ve CV’lerini gönderme talebinde bulunduğunu belirtti. Ancak görüşmenin ardından kendilerine herhangi bir geri dönüş yapılmadığını söylediler.

"HER ŞEY KANITLI"

Grup adına konuşan Zeliha Kızılyıl, ellerinde tüm konuşmaların kanıtlı olduğunu vurgulayarak, seçim döneminde verilen sözlerin yerine getirilmesini talep etti.. Eğer talepleri karşılanmazsa, bu yazışmaları basınla paylaşacaklarını ve kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade ettiler.

Çiğli ekibinden Atila Sertel'e pankartlı tepki!

ATİLA SERTEL'E SERT TEPKİ

Grup eylem kapsamında Egemenlik Binası önünde üzerinde, "Halkın vekili Atila Sertel, umut verip güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın Çiğli ekibi burada", "Halkın vekili Atila Sertel yol arkadaşlarına sahip çakmadı" yazılı pankartlar açtı.

 

 

Bakmadan Geçme