Çiğli’de Altınaslan Anaokulu açıldı

Uzun yıllardır Çiğli'de eğitim yöneticiliği yapan ve yaptıkları çalışmalarla pek çok projeye imza atan Ahmet Özortakcı...

Uzun yıllardır Çiğli’de eğitim yöneticiliği yapan ve yaptıkları çalışmalarla pek çok projeye imza atan Ahmet Özortakcı ve Reyhan Altınyurtlu’nun yatırımcısı oldukları Altınaslan Anaokulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan kurucu temsilcisi Hatice Özlem Özortakcı, “Anaokulumuzda 3-6 yaş arası çocuklarımıza hizmet edecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.  Anaokulumuzda; çocuklarımızın kendilerine, ailelerine, topluma, vatanına faydalı, özgüvenli, kendi sorunlarını çözebilen bireyler olarak yetişmesi için çalışmayı hedefliyoruz. Eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim, gömleğin ilk düğmesidir ve bunun doğru iliklenmesi için Altınaslan Anaokulu ekibi olarak buradayız” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesi Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hilal Eynallı tarafından kesildi. Utku Gümrükçü “Günümüz ekonomik koşullarında eğitime yatırım yaptıkları için Ahmet Özortakcı ve Reyhan Altınyurtlu müdürlerimizi kutluyorum. Çiğlimizin okul öncesi çocuklarına büyük değrler kazandıracaklarına inanıyorum” dedi.

Ahmet Özortakcı ve Reyhan Altınyurtlu gerçekleştirdikleri konuşmada ise “Yıllardır Çiğli’de görev yapan okul müdürleri olarak yaptığımız gözlemlerde  bölgenin bir okul öncesi kurumuna ihtiyaç duyduğundan yola çıkarak Altınaslan Anaokulunu kurmaya karar verdik. Bizim mottomuz ‘Eğitim eğitimcilerin işidir’ Yıllardır edindiğimiz deneyim ve birikimleri anaokulumuzda  her öğrencinin kendi potansiyelini ortaya çıkarmaları ve kendilerini gerçekleştirmeleri için kullanmayı hedefliyoruz. Açılış kokteylimize katılan tüm misafirlerimize bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Açılış kokteyline katılan misafirler okulu gezdikten sonra sunulan ikramlar eşliğinde müzik dinletisine eşlik ederek eğlendi.

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme