• Haberler
  • Genel
  • Çiğli'de 'Doğaçlama Tiyatro Kursu' kayıtları sürüyor

Çiğli'de 'Doğaçlama Tiyatro Kursu' kayıtları sürüyor

Çiğli Belediyesi, vatandaşların sanatla buluşmasını sağlamak amacıyla ücretsiz Doğaçlama Tiyatro Kursu düzenliyor. 18-45 yaş arası tiyatroseverler,...

Çiğli Belediyesi, vatandaşların sanatla buluşmasını sağlamak amacıyla ücretsiz Doğaçlama Tiyatro Kursu düzenliyor. 18-45 yaş arası tiyatroseverler, kurs için ön kayıtlarını 31 Temmuz’a kadar yaptırabilecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kursa olan ilgi büyük. Ön kayıt işlemleri 0232 935 55 35 (2367-2376) numaralı telefon hattı aracılığıyla yapılabiliyor.

SANATIN MERKEZİ ÇİĞLİ

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, kursa katılmak isteyenleri kayıt yaptırmaya davet ederek, “Sanatın çeşitli alanlarında gelişim sağlamak isteyen gençlerimize destek olmaya devam ediyoruz. Güzel Sanatlar Lisesi ve Fakültesi sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik hazırlık kurslarımızın yanı sıra, temel tiyatro eğitimi almak isteyen vatandaşlarımıza da ücretsiz kurs imkanı sunacağız. Kayıtlar 31 Temmuz’a kadar açık olacak. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek bu kursa tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HÜSNİYE SEVAL ACUN 

Bakmadan Geçme