• Haberler
  • Asayiş
  • Çiğli’de hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırıda tutuklama

Çiğli’de hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırıda tutuklama

İzmir’in Çiğli ilçesinde hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırmakla suçlanan 2’si kadın 4 şüpheli gözaltına alındı....

Çiğli’de hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırıda tutuklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’in Çiğli ilçesinde hastane polisi ve güvenlik görevlilerine saldırmakla suçlanan 2’si kadın 4 şüpheli gözaltına alındı. Yaşanan olay sonrasında hastanenin 1 güvenlik görevlisinin elinde kırık olduğu, 3 güvenlik görevlisinin de hafif şekilde yaralandığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma çerçevesinde 1 şüpheli tutuklandı.

9 Nisan günü saat 06.20 sıralarında Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil servis bölümünde meydana gelen olayda, hasta yakını olduğu öğrenilen 2’si kadın 4 kişi, hastane polisi N.A. ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesinin ardından kişiler, hastane polisine darp girişimi gerçekleştirdi. Yaşanan arbedeyi gören hastanenin güvenlik görevlileri F.Ç., Ö.Ç., K.V. ve A.Y. ise olaya müdahale etmek istedi. Bu noktada, hasta yakınları güvenlik görevlilerine saldırdı ve yaşanan olayda güvenlik görevlisi F.Ç.’nin elinde kırık olduğu, diğer güvenlik görevlilerinin de hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.

Acil servis bölümünde yaşanan olayın ardından beyaz kod verildi. Böylece hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırıda yaralanan güvenlik görevlileri hastanede tedavi altına alınırken, saldırgan 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelilerden E.B.G. “Görevi yaptırmamak için direnme” suçundan tutuklandı. (Y.K.)

 

İHA

Bakmadan Geçme