Çiğli’de polisten kaçan araçtan kokain çıktı

. Edinilen bilgiye göre, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, dün sabit yol uygulaması yaptıkları...

Çiğli’de polisten kaçan araçtan kokain çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

.
Edinilen bilgiye göre, Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, dün sabit yol uygulaması yaptıkları esnada şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Ancak  U.Ö., idaresindeki 34 GU 0644 plakalı araç ani manevra yaparak kaçmaya başladı.Ekipler, kovalamaca sonucu aracı ikinci sabit bir kontrol noktası vasıtasıyla yakaladı.

Haber

Araçta, sürücü U.Ö., ve araç içerisinde yolcular S. M., ile Ş. B.’nin üst aramaları sonucu  S.M.’nin üzerinde bulunan 4,27 gram esrar yakalandı. Fakat şahısların hareketlerinden şüphe duyan polis ayrıntılı araç araması ile   ön yolcu koltuğu altında poşete sarılmış şekilde 685 gram kokan maddesini ele geçirdi.  Öte yandan araç sürücüsü U. Ö.’nün üzerinden ise 6 bin 650 TL nakit para ele geçirildi.
Ekipler ele geçirilen malzemeleri muhafaza altına alırken, 3 şüpheli de gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S. M., “TCK-188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanırken, diğer 2 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(İHA)

(E.S.)

Bakmadan Geçme