Çiğli’de yüklü miktarda kokain ele geçirildi

Çiğli’de polis ekipleri tarafından yakalanan bir araç içerisinden, piyasa değeri yaklaşık 700 bin lira olan 685...

Çiğli’de yüklü miktarda kokain ele geçirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çiğli’de polis ekipleri tarafından yakalanan bir araç içerisinden, piyasa değeri yaklaşık 700 bin lira olan 685 gram kokain, bir miktar esrar maddesi ve uyuşturucu ticaretinden kazanılan nakit para ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde Maltepe Mahallesi girişinde uygulama noktası oluşturdu. Akılcı yöntemler kullanan polis ekipleri, uygulama noktasından kaçabileceği değerlendirilen şüpheli araçların yakalanması amacıyla kaçış güzergahında ikinci bir sabit bekleme noktası hazırladı.

Uygulama noktasına gelen bir otomobil, ani hareketle kaçmaya çalışırken, polis ekiplerince kaçış güzergahında oluşturulan ikinci noktaya takıldı. İçerisinde U.Ö., S.M., Ş.B. adlı 3 kişinin bulunduğu araç durduruldu. Araçtan inen S.M. üzerinde 4 gram esrar olduğunu ifade ederek polise teslim etti. Söz konusu kişi, araçta başka bir şey olmadığını dile getirdi.

Araç içerisinde detaylı arama yapan polis ekipleri ise aracın sağ ön yolcu koltuğu altında poşete sarılmış şekilde, piyasa değeri yaklaşık 700 bin lira olan 685 gram kokain maddesi ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerden U.Ö.’nün üzerinde de uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 6 bin 650 lira nakit para bulundu.

Şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.  Ardından söz konusu şüpheliler Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. U.Ö., S.M. ve Ş.B.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İHA

 

(Y.K.)

Bakmadan Geçme